Ξεκαθάρισμα από την ΑΕΚ: «Παντελώς ανυπόστατα όσα γράφονται για Αραούχο και Λας Πάλμας - Με δική του απόφαση βρίσκεται στην Ολλανδία με την ομάδα»

Ξεκαθάρισμα από την ΑΕΚ: «Παντελώς ανυπόστατα όσα γράφονται για Αραούχο και Λας Πάλμας - Με δική του απόφαση βρίσκεται στην Ολλανδία με την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει την κατάσταση δηλώνοντας ότι ο Σέρχιο Αραούχο δεν πρόκειται να φύγει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αραούχο δεν φεύγει από την ΑΕΚ κάτι που δήλωσε αυστηρά η Ένωση!

Νωρίς το μεσημέρι υπήρξαν δημοσιεύματα από την Ισπανία τα οποία έκαναν λόγο για τάσεις φυγής του Σέρχιο Αραούχο από την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Πιο χαρακτηριστικά οι Ισπανοί έγραφαν ότι ο Αργεντινός δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από τον Δικέφαλο, την οποία και αρνήθηκε θέλοντας να επιστρέψει στην Ισπανία.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι παντελώς ανυπόστατα καθώς ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και συνεχίζει την προσπάθειά του για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αραούχο ζήτησε από τους ανθρώπους της ‘Ενωσης και σε συνομιλία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι θέλει να βρεθεί στην προετοιμασία, στο πλάι των συμπαικτών του.

Κάτι που έγινε με τον Αργεντινό να βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία και να ακολουθεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα, όμως να είναι κανονικά στην καθημερινότητα της ΑΕΚ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X