Ο Αραούχο θέλει να πάει στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία!

Ο Αραούχο θέλει να πάει στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία!
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει στόχο να βρίσκεται στο Μπουργκ Χάαμσταντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Ο Σέρχιο Αραούχο, αρχηγός της νταμπλούχου ΑΕΚ, την ονειρική σεζόν που τελείωσε πριν λίγο καιρό βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Απρίλιο στο γόνατο.

Ωστόσο, δουλεύει καθημερινά εντατικά για την άμεση και ορθή επιστροφή του στα γήπεδα. Πάντως, ο ίδιος θέλει να είναι κοντά σε περιβάλλον… ΑΕΚ και να μπορεί να βρίσκεται μέσα στο κλίμα της ομάδας, για το οποίο και ο ίδιος κόπιασε αρκετά πέρυσι το καλοκαίρι. Και ήταν άξονας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της ομάδας που έφερε και την μεγάλη επιτυχία με το νταμπλ.

Ο Αραούχο στο πλαίσιο αυτό θέλει πολύ να βρίσκεται και στην Ολλανδία! Ο Αργεντίνος αρχηγός της ΑΕΚ είναι κοντά (σε συμφωνία πάντα με το προπονητικό και ιατρικό τιμ) για να ταξιδέψει στο Μπουργκ Χάαμσταντ και να συνεχίσει εκεί κομμάτι της αποθεραπείας του. Στόχος του να μην χάσει την επαφή του με την ομάδα, να μπορεί να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του και να… συνεχίσει ότι άφησε από την περασμένη χρονιά. Και μένει να αποφασιστεί πότε και για πόσο διάστημα θα γίνει αυτό.

Για τον λόγο αυτό ο «Τσίνο» επέστρεψε από την Ισπανία και αναμένεται να βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προς ικανοποίηση του ίδιου, του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και όλης της οικογένειας της ΑΕΚ.

Οσον αφορά την επιστροφή του στα γήπεδα, ο Αραούχο υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί ξανά τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, έγινε στις 21 Απριλίου συρραφή στον έσω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο, ενώ αποφασίστηκε να γίνει ταυτόχρονα και επεμβατική διαδικασία για τον οπίσθιο χιαστό, με βάση την εικόνα που υπήρξε από την μαγνητική που είχε γίνει στην Ελλάδα και την εικόνα που σχημάτισε εκεί ο χειρούργος όταν τον «άνοιξαν».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X