Το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson

Το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος αναλύσει τις κινήσεις του Μάκη Αγγελόπουλου για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική των play out, απέναντι στην Καρδίτσα, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οπότε είναι ευκαιρία για να γίνουν δοκιμές από τον Ηλία Ζούρο. Η Ένωση θα διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό και εκεί θα δοκιμάσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Τα σημαντικά είναι άλλα όμως και αφορούν την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και τις κινήσεις του προέδρου της Ένωσης. Έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τις προηγούμενες μέρες, οπότε πάμε να τα βάλουμε σε μια σειρά και σε μια ρεαλιστική βάση, να δούμε τι ισχύει και τι όχι.

Συνέντευξη Απολογισμού

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο Μάκης Αγγελόπουλος θα παραθέσει μια συνέντευξη τύπου, όπου θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι κάτι που είχαμε γράψει πριν κάποιες εβδομάδες από αυτό εδώ το μπλογκ, ότι θα πρέπει να εμφανιστεί στο κόσμο και να δώσει στίγμα για τις προθέσεις του. Αυτό είναι λοιπόν κάτι που θα γίνει μόλις η ομάδα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Το σημαντικό όμως είναι, τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Αγγελόπουλος θα κάνει πρώτα έναν απολογισμό της φετινής αποτυχημένης σεζόν, δίνοντας την δική του εκδοχή για αυτά που πήγαν λάθος και για αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν αλλιώς.

Από εκεί και πέρα θα μιλήσει για τα σχέδια που έχει για το πρότζεκτ των Λιοσίων, καθώς θεωρεί ότι αυτός θα είναι ο άξονας της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, έχει εδώ και πολύ καιρό, κάνει συμφωνίες και σχέδια για τους χώρους περιμετρικά του γηπέδου και θα αναφερθεί σε αυτά και πώς θα βοηθήσει το όλο έργο του γηπέδου αλλά και τα οικονομικά της ΚΑΕ. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να αναφερθεί και σε συνεργάτες που θα έχει σε όλη αυτήν την διαδικασία.

Ένα σημαντικό κομμάτι που ασφαλώς είναι και αυτό που ενδιαφέρει και τον περισσότερο κόσμο, είναι το οικονομικό. Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα αναφερθεί στα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ και κυρίως στα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας επί των ημερών του, παραθέτοντας στοιχεία και για τα μπαν και το ποσό που απομένει μέχρι την πλήρη εξόφληση για να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Πέρα από αυτό, έχει προαναγγελθεί ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην δομή και το οργανόγραμμα της ομάδας. Η πρώτη έγινε ήδη, με αλλαγή στην θέση του προέδρου της ΚΑΕ, με τον Βαγγέλη Αγγελόπουλο. Μπορεί σε πολλούς να μην λέει κάτι αυτό, αφού πάλι ο ίδιος χρηματοδότης θα είναι, αλλά δείχνει τις προθέσεις του Αγγελόπουλου. Το να βάζει ένα συγγενικό του πρόσωπο μπροστά, σημαίνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από την ΑΕΚ, τουναντίον θέλει να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα που αναμφισβήτητα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Επιστροφή Σάκοτα

Το όνομα του Ντράγκαν Σάκοτα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι επίσημο, αφού ο πρωταθληματικός κόουτς βρίσκεται στην Ιταλία και προπονεί την Μπρίντιζι. Πάντως οι επαφές των δύο πλευρών, δεν έγιναν τον τελευταίο καιρό, καθώς οι δύο άντρες έχουν προσωπική σχέση και μιλάνε συχνά, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, να θέλει την επιστροφή του Σάκοτα στην ομάδα σε έναν εποπτικό ρόλο.

Δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα η θέση που θα έχει, αλλά θα είναι σαν Sports director της ομάδας και από τα χέρια του θα περνάνε τα περισσότερα θέματα. Είτε αυτό σημαίνει την ανεύρεση νέου προπονητή, είτε γνωμοδότηση για κάποιους παίκτες, εφαρμόζοντας ένα διαφορετικό μοντέλο από αυτό που λειτουργούσε μέχρι σήμερα στην ομάδα. Στις συζητήσεις έχει πέσει και το όνομα του Μίλος αλλά και του Ντούσαν, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι βέβαιο αυτήν την στιγμή.

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο μεριές για να ξανασυνεργαστούν, οπότε μένει να δούμε πώς θα γίνει αυτό και τι αρμοδιότητες θα έχει ο Σάκοτα. Όπως καταλαβαίνει κάποιος, θα αλλάξουν αρκετά πράγματα αν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα, ελπίζοντας ότι στο μέλλον, η ΑΕΚ δεν θα έχει εικόνα σαν την φετινή που με το συγκεκριμένο μπάτζετ, απέτυχε σε όλους τους στόχους που είχε, φτάνοντας μέχρι τα τελευταία συμβάντα της αποχής από τις προπονήσεις.

Πάνω από όλα, ο πρόεδρος της ομάδας θα πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας με ειλικρίνεια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, μπορούν να καταλάβουν τις δυσκολίες και τις ανισότητες που υπάρχουν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως θέλουν να βλέπουν μια ομάδα που θα είναι υγιής και στο παρκέ αλλά και έξω από αυτό, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μικρότερης δυναμικής παίκτες. Το φετινό δεν πρέπει να επαναληφθεί, για να αποκαταστήσει η ΑΕΚ το όνομα της στην αγορά, αφού είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X