Το enwsi.gr σας το είπε χθες, σήμερα έγινε πράξη! - Ο Αραούχο με την ΑΕΚ στην Ολλανδία

Το enwsi.gr σας το είπε χθες, σήμερα έγινε πράξη! - Ο Αραούχο με την ΑΕΚ στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Δεν μένει μακριά από την οικογένεια της ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Σας το είπαμε και χτες ο Σέρχιο Αραούχο αν και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, επιθυμούσε να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Σήμερα ήρθε και η επιβεβαίωση του enwsi.gr που χθες το είχε γράψει.

Ο ίδιος δουλεύει καθημερινά και εντατικά για την γρήγορη και ομαλή επάνοδο του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά δεν θέλει να μείνει και εκτός του περιβάλλοντος της ΑΕΚ, έτσι μετά από συνεννόηση με τον Ματίας Αλμέιδα πήρε την απόφαση να ακολουθήσει την αποστολή της Ένωσης στην Ολλανδία.

Έτσι λοιπόν ο Αραούχο επέστρεψε από την Ισπανία και βρίσκεται στην αποστολή των παιχτών που θα πάνε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οσον αφορά την επιστροφή του στα γήπεδα, ο «Τσίνο»  υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί ξανά τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, έγινε στις 21 Απριλίου συρραφή στον έσω μηνίσκο στο αριστερό γόνατο, ενώ αποφασίστηκε να γίνει ταυτόχρονα και επεμβατική διαδικασία για τον οπίσθιο χιαστό, με βάση την εικόνα που υπήρξε από την μαγνητική που είχε γίνει στην Ελλάδα και την εικόνα που σχημάτισε εκεί ο χειρούργος όταν τον «άνοιξαν».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X