Τα παραμύθια περί πέναλτι στο ντέρμπι και το άγριο σπρώξιμο Κατσικογιάννη στον ΠΑΟΚ

Τα παραμύθια περί πέναλτι στο ντέρμπι και το άγριο σπρώξιμο Κατσικογιάννη στον ΠΑΟΚ

Την ώρα που ξεκίνησε μια επικοινωνιακή καταιγίδα βλακείας για την διαιτησία του ντέρμπι, στην Λαμία έγιναν όργια από τα... παλιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο ΠΑΟ στα 90 λεπτά του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, να μην είδε αν στην περιοχή της ΑΕΚ είχε χορτάρι ή κοκκινόχωμα, διότι δεν την πάτησε ούτε μια φορά. Μπορεί να αδυνατούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα και να ήταν για έξι γκολ. Όμως αμέσως μετά το παιχνίδι ξεκίνησε μια τρομερή επικοινωνιακή καταιγίδα, για δήθεν πέναλτι του Αραούχο πάνω στον Κότσιρα.

Μάλιστα το βασικό επιχείρημα ήταν πως «έχουν δοθεί πολλά τέτοια πέναλτι κατά το παρελθόν από το VAR». Αυτό στο οποίο αναφέρεται στην πραγματικότητα το επιχείρημα αυτό, είναι τα ανάλογα πέναλτι που έχει πάρει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Διότι μόνο στον Παναθηναϊκό και πουθενά αλλού, δίνονται πέναλτι για τέτοιου είδους μαρκάρισμα. Βεβαίως το πιο αστείο είναι, πως υπήρχε μια φάση στο ντέρμπι, που υπήρξε δέκα φορές πιο μεμπτό μαρκάρισμα πάνω στον Ρότα εντός περιοχής. Που αν έπρεπε ο Γάλλος να δώσει μια φορά αυτό του Κότσιρα, του Ρότα έπρεπε να το δώσει δέκα. Αλλά εκεί τσιμουδιά. Κουβέντα.

Όπως και τσιμουδιά κουβέντα, για το ακραίο σπρώξιμο του ΠΑΟΚ από τον Κατσικογιάννη στην Λαμία. Πέρα από την αστεία αποβολή των γηπεδούχων, ήταν και το ακραίο με τις καθυστερήσεις των δέκα λεπτών, που έγιναν στο τέλος 13 λεπτά. Σχεδόν ένα ημίχρονο παράτασης έπαιξε ο ΠΑΟΚ στην Λαμία, μήπως καταφέρει και ισοφαρίσει και σωθεί από την ήττα. Όπως και έγινε. Με τον Κατσικογιάννη προκλητικά να κρατάει ακόμα τρία ολόκληρα λεπτά μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ, μήπως και έρθει ολική ανατροπή.

Ακραίο και απολύτως ωμό σπρώξιμο. Τέσσερις μέρες πριν από το ματς της ΑΕΚ στην Τούμπα. Και με προσπάθεια απ’ όλες τις πλευρές, ακόμα και αυτής των… σπρωγμένων, να περάσει ως διαιτητικό λάθος υπέρ της Ένωσης στο ντέρμπι. Παρόλο που η πραγματικότητα είναι πως δεν υπήρχε απολύτως τίποτα για να δοθεί στην φάση που φωνάζει ο ΠΑΟ. Και ίσως να είναι η ΑΕΚ, αυτή που θα έπρεπε να φωνάξει πιο δυνατά για την φάση του Ρότα. Αλλά ως όψεται η τριάρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X