«Ο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ - Θέλει Λας Πάλμας!»

«Ο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ - Θέλει Λας Πάλμας!»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ, ο Σέρχιο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ και θέλει να γυρίσει στην Λας Πάλμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσίευμα που θα προκαλέσει συζητήσεις φιλοξενεί η ισπανική ιστοσελίδα «Canarias7.es» για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ, «ο Αραούχο θέλει να επιστρέρψει στη Λας Πάλμας και η ομάδα θα τον υποδεχόταν με… ανοικτές αγκάλες, αλλά η ΑΕΚ ζητά χρήματα για τη μεταγραφή του και στη UD τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι πρόσφατα ο παίκτης βρέθηκε στην πόλη, όπου έχει σπίτι, οικογένεια και φίλους με αποτέλεσμα να διαδοθούν φήμες για την επιστροφή του. Υπογραμμίζεται ότι «τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα του πρόσφερε ανανέωση την οποία έχει αρνηθεί, η μόνη ευκαιρία που έχει να εκπληρώσει το όνειρό του θα ήταν να φτάσει ελεύθερος, μια αδύνατη επιλογή αυτή τη στιγμή».

Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι η ΑΕΚ δεν έχει διάθεση να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ τονίζεται ότι «δεν έχουν υπάρξει επίσημες επαφές μεταξύ των μερών για τη μελέτη μιας υποθετικής υπογραφής, αν και δεν είναι απαραίτητες λόγω της αρμονίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προέδρου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X