ΑΕΚ: Προχωράει για την στελέχωση του ρόστερ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι η ΑΕΚ προχωράει τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι «έκλεισε» η πρώτη και σημαντική εκκρεμότητα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής εμπιστεύτηκε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Ιταλό προπονητή ο οποίος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στο Μαρκόπουλο. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» πιστεύουν στον νέο προπονητή και θεωρούν πως έχει όλες τις δυνατότητες για να οδηγήσει το τμήμα σε νέες επιτυχίες και τίτλους. Για αυτό και έχουν ξεκινήσει πλέον την στελέχωση του ρόστερ με στόχο άμεσα η ομάδα να μπορέσει να «κλείσει» τα κενά δεδομένου πως από το φετινό έμψυχο δυναμικό θα αποχωρήσουν σχεδόν όλες. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει να «χτίσει» έναν δυνατό κορμό Ελληνίδων αθλητριών και παράλληλα να αποκτήσει τέσσερις ξένες που θα κάνουν την διαφορά και θα αποτελέσουν «βαρόμετρο» στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Κάτι στο οποίο φέτος υστέρησε η ομάδα και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν.

Όπως έχουμε αναφέρει με τον Τζιανγκρόσι στην ΑΕΚ έρχεται και η Κεντρική Αγγελική Καββαδία η οποία ήταν μέλος της ομάδας όταν πανηγύρισε την άνοδο της από την Preleague στην μεγάλη κατηγορία. Ο νέος προπονητής γνωρίζει ήδη την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει με αθλήτριες που θα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Όπως σχολίασε και ο ίδιος: «Θέλω οι αθλήτριές μου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά. Η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στις αθλήτριες είναι θεμελιώδες ζήτημα. Θέλω κάθε αθλήτρια να ξέρει ότι είναι μέρος μιας ενωμένης ομάδας, όπου όλοι συμβάλλουν για τη συλλογική επιτυχία. Και ναι, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X