Δέδας: «Είμαι απογοητευμένος, απολογούμαι για τον αποκλεισμό»

Δέδας: «Είμαι απογοητευμένος, απολογούμαι για τον αποκλεισμό»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Φάλκο Σομπατέλι

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 89-83 από τη Φάλκο Σομπατέλι, με τον Στέφανο Δέδα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς να δηλώνει την απογοήτευσή του για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχικά συγχαρητήρια στη Φάλκο, έκαναν ένα πολύ καλό ματς. Θέλω να πω πως σήμερα αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, για μας σίγουρα δεν ήταν εύκολο αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια. Μερικοί από τους παίκτες μας δεν θέλω να πω ποιοι ή να δείξω αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένοι.

Είμαι απογοητευμένος, γιατί δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλά η νίκη απέναντι στον Προμηθέα ίσως δεν ήταν τόσο βοηθητική όσο ήθελα. Όλοι έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν έναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στο επίπεδο μας. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο BCL πρέπει να δείξουμε καλη εικόνα και προσωπικά δεν είμαι χαρούμενος, γιατί πέρυσι ήμουν στον τελικό με ομάδα μικρότερου μπάτζετ από την ΑΕΚ και φέτος δεν το κατάφερα ως προπονητής και απολογούμαι για αυτό.

Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί η ομάδα όπως είπα πριν λίγους μήνες δεν είναι έτοιμη για τέτοια παιχνίδια είναι πολύ εύθραυστη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Φάλκο και για μας είναι ακόμα ένα παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X