Γιαννίκης σε παίκτες: «Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τίποτα από την Τρίπολη - Μπράβο στον Τσιντώτα, σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν»

Γιαννίκης σε παίκτες: «Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τίποτα από την Τρίπολη - Μπράβο στον Τσιντώτα, σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν»
Photo Credits: INTIME

Οσα ειπώθηκαν από τον Αργύρη Γιαννίκη στην προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της τον αγώνα… πόλο στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Αστέρα και έχει στρέψει την προσοχή της στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην προπόνηση της Δευτέρας παρέκαμψε το κομμάτι της ανάλυσης μέσω βίντεο, το οποίο είχε καθιερώσει στους προηγούμενους αγώνες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να αναλύσουμε τίποτε από αυτό το παιχνίδι.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το πάθος και την ψυχή που έδειξαν στον αγώνα στην Αρκαδία ενώ τόνισε τις 3-4 σημαντικές επεμβάσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος κράτησε το μηδέν.

Τέλος, ανέφερε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κράτησε για τρίτο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα.

«Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τίποτε  απο αυτο το παιχνίδι, έτσι όπως έγινε με αυτές τις συνθήκες. Ο Τσιντώτας έκανε 3-4 πολύ καλές επεμβάσεις και μας βοήθησε, σημαντικό για εμάς ότι κρατήσαμε για τρίτο σερί ματς το μηδέν» είπε μεταξύ άλλων.

Στα της προπόνησης, δούλεψε κάποια πράγματα σχετικά με την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας ενώ όσον αφορά τα πρόσωπα, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ιωνικό να είναι αμφίβολη.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X