Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην τελετή της ΑΕΚ για την απόσυρση της φανέλας του Γέλοβατς!

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην τελετή της ΑΕΚ για την απόσυρση της φανέλας του Γέλοβατς!
Photo Credits: INTIME

Έντονες στιγμές θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα απέναντι στην Φάλκο, αλλά το σημαντικότερο μέρος της αυριανής αναμέτρησης είναι αυτό που θα προηγηθεί του αγώνα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς, αποσύροντας την φανέλα με το νούμερο 13 στον ουρανό του κλειστού των Άνω Λιοσίων, έτσι ώστε να μην φορεθεί ξανά από άλλον παίκτη της «Βασίλισσας». Όπως γίνεται κατανοητό ο αυριανός αγώνας θα τραβήξει τα βλέμματα από όλη την μπασκετική Ευρώπη, που όλον αυτόν τον καιρό παρακολουθεί τις ενέργειες της ΑΕΚ στο θέμα αυτό.

Είναι και μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει και ο κόσμος της ΑΕΚ την δύναμη, με την προσέλευση του για να τιμήσει και αυτός με την σειρά του τον Γέλοβατς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα που η πρώην ομάδα του Σαραγόσα, τίμησε την μνήμη του, υπήρξε η μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων για το Ισπανικό κλαμπ.

Ο λαός της ΑΕΚ ξέρει και να σέβεται αλλά και να τιμάει τους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της και αυτό αναμένεται να κάνει και αύριο σε μια τελετή που θα αναπαραχθεί από όλη την Ευρώπη.

Φυσικά η ΑΕΚ για να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη, θα χρειαστεί και την ώθηση του κόσμου της, για να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει για αυτό είναι επιβεβλημένη η παρουσία του.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X