Ποτσετίνο: «Το μέλλον μου στην Τσέλσι δεν είναι στα χέρια μου»

Ποτσετίνο: «Πρέπει να παραδειγματιστούμε από την Λίβερπουλ αν θέλουμε να πετύχουμε ως ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το εξ αναβολής λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και στην Τότεναμ έπεσε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «μπλε» με ένα γκολ από τους Τσάλομπα και Τζάκσον σε κάθε ημίχρονο επικράτησαν με 2-0 εξανεμίζοντας επί της ουσίας τις όποιες ελπίδες των «πετεινών» για την 4η θέση και την έξοδο στο Champions League.

Με τη νίκη της η Τσέλσι εξακολουθεί να ελπίζει στην έξοδο στην Ευρώπη, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργεντινός προπονητής ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του στον πάγκο των «μπλε», καθώς τα σενάρια που τον θέλουν να μη συνεχίζει την επόμενη σεζόν είναι πολλά.

«Το μέλλον μου δεν είναι στα χέρια μου. Όλοι οι προπονητές χρειάζονται χρόνο για να μεταφράσουν τις ιδέες και τη φιλοσοφία τους. Δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν ξέρω αν με κρίνουν οι ιδιοκτήτες. Είναι δύσκολο να δεις κάθε εβδομάδα ότι βρίσκομαι υπό έλεγχο και κρίση. «Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα είμαι εδώ ή όχι την επόμενη σεζόν», είπε ο Ποτσετίνο και πρόσθεσε:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μετά την απόφαση, αν θέλουμε να ταιριάξουμε με την ιστορία της Τσέλσι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θα δούμε αν έχουμε χρόνο να χτίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X