Ο Νάτσο Σκόκο βγήκε από τα όνειρα μας (VIDEO)

Ο Νάτσο Σκόκο βγήκε από τα όνειρα μας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο «αντίο» του Νάτσο Σκόκο στο ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπουδαίος Νάτσο Σκόκο ανακοίνωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών και δεδομένα υπήρξε μια μελαγχολία στους φίλους της ΑΕΚ.

Ο αγαπημένος «υδραυλικός» παραμένει στις καρδιές των φίλων της Ενωσης και δύσκολα θα φύγει από κει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο Αργεντινός αρτίστας ήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του ’08 και παρότι έμεινε 3 χρόνια, θα παραμείνει αξέχαστος για όσα μαγικά έκανε εντός των 4 γραμμών. Δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν κάθε καλοκαίρι από την αποχώρησή του το όνομά του ήταν στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ για τη μεγάλη επιστροφή.

Με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, ο Νάτσο χάρισε πολλές μαγικές στιγμές στους φίλους της ομάδας, σκοράροντας πανέμορφα τέρματα με όλους τους τρόπους.

Στο μυαλό όλων έχει μείνει για τα μεγάλα του γκολ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 120 ματς με την ΑΕΚ, μπορεί να βρήκε δίχτυα 33 φορές, μοίρασε 30 ασίστ, αλλά έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμμα στην ιστορία του συλλόγου.

Μεγάλε Νάτσο σε ευχαριστούμε…

Ο Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ

Δείτε κορυφαίες στιγμές του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X