ΑΕΚ Betsson: Η γελοιότητα του Αθλητικού Δικαστή με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά

ΑΕΚ Betsson: Η γελοιότητα του Αθλητικού Δικαστή με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά
Photo Credits: INTIME

Για άλλη μια φορά είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση της ΑΕΚ και των άλλων ομάδων

Για μια ακόμα φορά, οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, προκαλούν το κοινό αίσθημα και ειδικά τον κόσμο της ΑΕΚ. Άλλωστε είναι πρόσφατες οι τιμωρίες της Ένωσης από την ΔΕΑΒ και το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, επειδή στο παιχνίδι με το Περιστέρι, ένας από τους οπαδούς που καθόταν σε court seat, έβρισε τον Βασίλη Σπανούλη και τους διαιτητές.

Προφανώς όλα αυτά είναι κατακριτέα και δεν πρέπει να γίνονται σε κανένα γήπεδο, αλλά εδώ έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για την ΑΕΚ.  Όλη η Ελλάδα είδε την προηγούμενη Δευτέρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, να γίνονται διάφορα πράγματα κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι οπαδοί των «πρασίνων» από τις court seats σε κάθε φάση, σηκωνόντουσαν και έβριζαν είτε τον Μπαρτζώκα, είτε τους διαιτητές.

Θα περίμενε κανείς να δείξει την ίδια ευαισθησία ο Αθλητικός Δικαστής, όπως έκανε και με την ΑΕΚ, αλλά η απόφαση του, μόνο γέλια προκάλεσε. Σας την παραθέτουμε ακριβώς όπως δημοσιεύτηκε για να γελάσετε και εσείς με την ψυχή σας.

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), της 15-4-2024».

Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος από αυτήν την ανακοίνωση. Το… αδιανόητα μεγάλο πρόστιμο των 800 ολόκληρων ευρώ; Ή ότι θεωρήθηκε πως τα συνθήματα για τον Μπαρτζώκα και την οικογένεια του δεν είχαν αποδέκτη φυσικό πρόσωπο; Λογικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι κάτι άλλο. Από αυτά και μόνο καταλαβαίνει κάποιος, ότι δεν είναι όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο και πάντα απέναντι στην ΑΕΚ βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν τους αυστηρούς. Στα πραγματικά όμως άσχημα γεγονότα, βάζουν 800 ευρώ πρόστιμο.

Δεν θα συζητήσουμε και για την ΔΕΑΒ, που αν ήθελε μπορούσε να επιβάλλει διοικητικές κυρώσεις. Προφανώς δεν είχαν χρόνο να δουν το ντέρμπι, οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να παρέμβουν.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X