Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε τέλος στην... βεντέτα με τον Σαλάχ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε τέλος στην... βεντέτα με τον Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον καυγά που είχε με τον Μο Σαλάχ στο τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Λίβερπουλ να γκέλαρε και πάλι, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο τα βλέμματα κέντρισε περισσότερο ο καυγάς ανάμεσα στον Γιούργκεν Κλοπ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρέθηκε και πάλι στον πάγκο και μπήκε στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο από της αναμέτρησης. Οι δύο άντρες είχαν μια συζήτηση πριν την αλλαγή η οποία κατέληξε να γίνει σε πολύ έντονο ύφος, με τον Σαλάχ να μιλά εκνευρισμένος προς τον προπονητή του και τον Κλοπ να κουνά το κεφάλι του σχεδόν ειρωνικά.

Η παρεξήγηση που είχαν οι δυο τους ωστόσο λύθηκε οριστικά, όπως δήλωσε ο Γερμανός. Ο Κλοπ τόνισε ο σεβασμός είναι αμοιβαίος και από τις δύο πλευρές, καθώς πρόσθεσε ότι το πρόβλημα που είχαν λύθηκε οριστικά.

«Έχει λυθεί πλήρως η παρεξήγηση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω πως θα το είχαμε διαχειριστεί εάν δεν γνωριζόμασταν τόσο καιρό. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα είναι καλά, οπότε προχωράμε», δήλωσε ο Κλοπ.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X