ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Φεράρι για τα αριστερά!

ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Φεράρι για τα αριστερά!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι για το αριστερό άκρο της άμυνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή έπαιξε αντίπαλος της ΑΕΚ στο φιλικό με το Βόλο, αλλά ίσως τις επόμενες ώρες φορέσει τη φανέλα της Ενωσης. Ο λόγος για τον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος είναι στα υπόψιν των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο.

Στην ΑΕΚ προβληματίζονται για τη θέση του αριστερού μπακ και θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει μια επιπλέον ενίσχυση, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr.

Πριν λίγες μέρες ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρέθηκε και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού με τις δύο ομάδες να είναι σε συζητήσεις οι οποίες έως τώρα δεν καρποφόρησαν.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες σύμφωνα με το sport 24, καθώς ο χρόνος πιέζει και τις δύο ομάδες αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Τρίτη το βράδυ.

Ο 29χρονος άσος γεννήθηκε στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής και στην Ελλάδα βρίσκεται από το 2019, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα του Βόλου. Ο Φεράρι με την ομάδα της Μαγνησίας μετράει σε 69 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα και Ατλέτικο Μίτρε, ομάδες Β κατηγορίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X