Προβληματίζει αμυντικά η ΑΕΚ, ήττα νέο καμπανάκι με 4-3 από το Βόλο!

Προβληματίζει αμυντικά η ΑΕΚ, ήττα νέο καμπανάκι με 4-3 από το Βόλο!
Photo Credits: INTIME

Νέα κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ, προβληματική εικόνα και ήττα στο Βόλο με 4-3 – Οαση ο Αμραμπατ, δύο γκολ ο Τάνκοβιτς, πολλά και φτηνά λάθη σε χαφ και άμυνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμεση ανάγκη βελτίωσης έχει η ΑΕΚ. Οι μεταγραφές σταδιακά ολοκληρώνονται, ο Ζούμπερ είναι ήδη στην Αθήνα, ο Γέφτιτς προ των πυλών, αλλά πέραν της ενίσχυσης και της ένταξης των νέων παικτών στην ομάδα, χρειάζεται να βγει κάποια στιγμή και στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται από τον Μιλόγεβιτς στα Σπάτα. Πραγματοποιώντας ακόμα μια προβληματική εμφάνιση, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-3 στο Βόλο από την τοπική ομάδα και έδειξε ανέτοιμη.

Η ΑΕΚ μπάζει αμυντικά, με πολλά και φτηνά λάθη στη μεσαία γραμμή και την άμυνα. Δεν μπορούσε να γίνει αφεντικό στο παιχνίδι, έλειπε ο παίκτης σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή, υπήρξε μεγάλη αφέλεια και έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες της σε πολλές φάσεις. Πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη, με τα καμπανάκια να ηχούν δυνατά για άμεση βελτίωση. Θετικό στοιχείο η άνεση στο σκοράρισμα, με όαση τον Αμραμπατ που σέρβιρε δύο γκολ, σκόραρε δις ο Τάνκοβιτς και μία ο Ανσαριφάρντ.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr

Πρόβλημα από την αρχή

Ο Μιλόγεβιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με διάταξη 4-3-3. Αυτήν τη φορά τα νέα πρόσωπα στην 11άδα ήταν επτά με την ΑΕΚ να δείχνει αρκετά ζωηρή στο ξεκίνημα του αγώνα. Μπορεί να μην έκανε μεγάλες φάσεις, αλλά με κινητήριο μοχλό τον Αμραμπατ, έδειχνε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να βγάλει στο γήπεδο πολλά από όσα δουλεύονται όλο αυτό το διάστημα στα Σπάτα. Υπήρξε και η καλή στιγμή στο 12’ με την κεφαλιά του Τζαβέλλα που πέρασε άουτ, αλλά δεν ήρθε κάποιο γκολ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως όσο εξελίσσονταν το παιχνίδι, η ΑΕΚ έδειχνε να στερεύει από δυνάμεις. Δεν μπορούσε να ασκήσει πίεση ψηλά στην άμυνα του Βόλου, δεν κέρδιζε μπάλες στη μεσαία γραμμή, ήταν εκείνη που δέχονταν πίεση από τον αντίπαλο. Υπήρξαν και κάποια αβίαστα λάθη στην άμυνα, με τον Στάνκοβιτς αυτήν τη φορά να μη δίνει ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας και να συμβάλει στη σύγχυση που υπήρχε.

Κλάση Αμραμπατ

Εκείνος που ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, ήταν ο Αμραμπατ. Ο Μαροκινός έδειξε την τεράστια κλάση του, υπήρχαν στιγμές που μπούκαρε μόνος του και προκαλούσε ανησυχία στην αντίπαλη άμυνα. Ο Αραούχο δεν τροφοδοτήθηκε ποτέ και είχε ελάχιστη συμμετοχή στο παιχνίδι, πολλά λάθη από τον Τάνκοβιτς. Κακοί οι χαφ της ΑΕΚ, με τον Σάκχοφ μάλιστα να είναι εκείνος που υπέπεσε σε πέναλτι σε φάση που φαινόταν εύκολη και ο Βόλος προηγήθηκε με τον Μπαριέντος (36’).

Στο ημίχρονο, ο Μιλόγεβιτς έβαλε τον Μάνταλο στη θέση του Σάκχοφ, με στόχο να ενισχύσει τη δημιουργία της ΑΕΚ. Κάτι που όντως συνέβη, τακτοποιώντας αρκετά το παιχνίδι της ομάδας. Αλλά ο Βόλος ήταν εκείνος που σκόραρε και δεύτερη φορά, με συρτό σουτ του Φερνάντες μετά από πάσα του Ροσέρο. Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και με τον Αμραμπατ που συνέχισε να πρωταγωνιστεί, κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 53’. Ο Τάνκοβιτς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αμραμπατ μειώνει σε 2-1 για την Ενωση.

Πάντως, τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Η ΑΕΚ συνέχισε να μη δημιουργεί παιχνίδι και να βρίσκεται συχνά σε θέση άμυνας, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τρίτο τέρμα από τον εξαιρετικό Φερνάντες στο 60’. Η ΑΕΚ εμφάνισε προβλήματα στη μετάβαση. Τα δύο γκολ του Βόλου προήλθαν από λάθη του Μισελέν στη μεσαία γραμμή και από ασυνεννοησία των Βράνιες και Τζαβέλλα που εκμεταλλεύθηκε ο Βόλος και σκόραρε ξανά.

Η ΑΕΚ έδειχνε κομμένη στα δύο. Φαινόταν να λείπει εκείνος που θα μπορούσε να ενώσει τις γραμμές, να κρατήσει την μπάλα στη μεσαία γραμμή και να δώσει ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας. Συν τοις άλλοις, υπήρχαν και αρκετά αβίαστα λάθη στην άμυνα, που έδιναν εύκολες κατοχές στην ομάδα του Βόλου. Η Ενωση προσπάθησε να πιέσει και να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και κατέγραψε ακόμα μια φιλική ήττα, με κακή εμφάνιση.

Βόλος-ΑΕΚ 4-3

Βόλος (Γ. Αμπασκάλ, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φερνάντες

ΑΕΚ (Β. Μιλόγεβιτς, 4-3-3): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες (63’ Μήτογλου), Τζαβέλλας, Μιτάι (81’ Ραντόνια), Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (63’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ (46’ Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Αμραμπατ, Αραούχο (63’ Ανσαριφάρντ).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X