Δεν σταματά η μονταζιέρα, αλλά στην Τούμπα η ΑΕΚ ξέρει καλά να παίρνει πρωταθλήματα!

Δεν σταματά η μονταζιέρα, αλλά στην Τούμπα η ΑΕΚ ξέρει καλά να παίρνει πρωταθλήματα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για το νέο κύκλο προπαγάνδας, αλλά και πως έχουν γνώση στην ΑΕΚ για όσα τους περιμένουν στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν οι μέρες. Η ΑΕΚ ξέρει καλά πως έχει κάνει τη μισή δουλειά. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα έπειτα από τη θριαμβευτική επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχει κατακτήσει ακόμα. Και να το πίστευε κάποιος – που δεν το πίστεψε κανείς και αρκεί να δείτε το πρόσωπο και τα λόγια του Αλμέιδα μετά το τρίμπαλο – δεν τον αφήνουν τα… σαλιγκάρια που επανεμφανίστηκαν μόλις συνήλθαν από το στραπάτσο.

Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης στο γήπεδο, αλλά μετά το αρχικό σοκ που προκάλεσε γύρω γύρω, η μονταζιέρα έπιασε πάλι δουλειά. Να οι αναφορές για τις πιθανότητες όλων να της αρπάξουν τον τίτλο. Αν κάποιος δεν έβλεπε τα ματς, αλλά μόνο άκουγε και διάβαζε, θα πίστευε πως όλοι ανεξαιρέτως έχουν τα πάντα στα χέρια τους. Ολοι θα κάνουν το απόλυτο, η ΑΕΚ πιθανότατα θα… καταρρεύσει και θα τα χάσει όλα. Και από κοντά, να και οι αναφορές στη διαιτησία.

Πήραν την απάντηση τους

Εκεί που το βράδυ της Τετάρτης υπήρχε σχεδόν θυμηδία με τις αναφορές του Τερίμ στη διαιτησία, στην πορεία γύρισε το μπιφτέκι. Γίνεται προσπάθεια να αποτελεί θέσφατο, πως υπήρξε ξεκάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, τέτοια πέναλτι σαν αυτό που ζήτησε ο Κώτσιρας για την επαφή με τον Αραούχο, δεν δίνονται σε σοβαρά πρωταθλήματα. Θα πεις εδώ είναι Βαλκάνια, άλλοι έχουν πάρει πέναλτι και χωρίς επαφή.

Αυτό που δεν λένε από τον Παναθηναϊκό, είναι πως έκαναν ομαδικά τα παράπονα τους στον Ντελαζό το βράδυ της Τετάρτης. Και ο Γάλλος τους κατέστησε σαφές, πως δεν του αρέσουν οι συνεχείς… βουτιές και δεν επρόκειτο να κερδίσει κάτι κάποιος από τέτοια τακτική. Φάνηκε, ότι η συνολική διαιτησία του άφηνε το παιχνίδι να παιχτεί και δεν σφύριζε αδιάκοπα. Αν το έπραττε, ενδεχομένως να έβλεπε κι αλλιώς τη φάση με το σπρώξιμο στον Ρότα.

Αλησμόνητος ο Κατσικογιάννης

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία αναφορικά με την Τετάρτη, δεν μπορεί να μην είδε κανείς τα μαγικά του Κατσικογιάννη στο Λαμία – ΠΑΟΚ. Πρόκειται για αξιομνημόνευτη διαιτησία, που είχε χρόνια να εμφανιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι περισσότεροι έχουν σταθεί στην… παράταση που παίχθηκε μέχρι να ισοφαρίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν αποφάσεις που στρίμωχναν τη Λαμία στα καρέ της και προκαλούσαν εκνευρισμό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον πόντο. Οξέα μηδέν μπορεί να πει κάποιος. Αλλά πιστεύω, πως αν η ΑΕΚ είχε τόσο καλές διαιτησίες στα ματς με γκέλαρε, όπως στις Σέρρες, στο Αγρίνιο, στην Κηφισιά, πολλά θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τώρα. Εκεί είχε κρίσιμες αποφάσεις σε βάρος της, σε σφυρίγματα που έπρεπε να ήταν υπέρ της και κατά πάσα πιθανότητα θα έκριναν και υπέρ της τα ματς και τώρα θα ήταν πρωταθλήτρια και δεν θα έψαχνε πέντε βαθμούς.

Να το σηκώσει μέσα στην Τούμπα

Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ο,τι έγινε, έγινε και πλέον η ΑΕΚ ξέρει πως πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. Τώρα, γιατί είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ουδείς μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί έπειτα από 20 μέρες, με αυτήν την αδιανόητη διακοπή που υπάρχει σε φινάλε σεζόν. Φυσικά και το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Το πρωτάθλημα κρίνεται μόνο αν η ΑΕΚ κερδίσει στην Τούμπα, καθώς έπειτα θα αρκεί μόνο να νικήσει την Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X