Τελειώνει και του Γέφτιτς στην ΑΕΚ!

Τελειώνει και του Γέφτιτς στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάρκο Γέφτιτς βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκάει και η «βόμβα» με τον Ντάρκο Γέφτιτς στην ΑΕΚ!

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της Ρούμπιν Καζάν βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης, η οποία θα τον αποκτήσει από τον ρωσικό σύλλογο με δανεισμό και οψιόν αγοράς, όπως έγινε και το deal με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για τον Στίβεν Ζούμπερ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Πίσω απ΄τον Γέφτιτς παίζει… μπάλα ο agent Μίλος Μαλένοβιτς που είναι ο εκπρόσωπος του Στίβεν Ζούμπερ και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ, έχοντας έρθει για κατ΄ιδίαν συζητήσεις στην Αθήνα προτού ακόμα ξεκινήσει το… ειδύλλιο της ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Γέφτιτς έχει προλαβεί να αγωνιστεί ήδη οκτώ φορές τη φετινή σεζόν με τους Ρώσους, σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελβετίας σε επίπεδο ανδρών, έχοντας αγωνιστεί μόνο μετα μικρότερα κλιμάκια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X