ΑΕΚ: Ξανά στο τραπέζι σκέψεις για αριστερό μπακ!

ΑΕΚ: Ξανά στο τραπέζι σκέψεις για αριστερό μπακ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνεται ξανά για προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας-Πληροφορίες για επαφές με παίκτη που ανήκει σε ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK κάνει εντυπωσιακό ντεμαράζ λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και μετά την σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ, μετράει αντίστροφα για να ανακοινώσει και τον Ντάρκο Γέφτιτς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι κινήσεις της ΑΕΚ ίσως να μην τελειώσουν σήμερα, καθώς στο τραπέζι των ανθρώπων της Ενωσης έχουν πέσει ξανά σκέψεις για αριστερό μπακ!

Για τη συγκεκριμένη θέση γίνεται μεγάλη συζήτηση εδώ και καιρό στην οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς μετά τη φυγή του Ελντερ Λόπες, η Ενωση έχει μείνει με τον φιλόδοξο, αλλά άπειρο Μάριο Μιτάι και τον Ιρανό διεθνή, Εχσάν Χατζισαφί που τα τελευταία χρόνια δεν έπαιζε τη συγκεκριμένη θέση.

Ετσι λοιπόν, τις τελευταίες ώρες γίνονται διεργασίες στην ΑΕΚ για απόκτηση αριστερού μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, υπάρχουν επαφές με παίκτη που ανήκει σε ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X