ΑΕΚ: Ρεμπρόφ-Μιλόγεβιτς για μία θέση και ακόμη 2 ονόματα

ΑΕΚ: Ρεμπρόφ-Μιλόγεβιτς για μία θέση και ακόμη 2 ονόματα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι στην τελική ευθεία για προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πατάει «γκάζι» για προπονητή!

Αυτή την στιγμή υπάρχει… ντέρμπι ανάμεσα στον Σεργκέι Ρεμπρόφ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον πάγκο της Ενωσης. Ο Ουκρανός δεδομένα είναι ο «Νο1» στόχος και ο πιο δύσκολος επίσης. Δεν έχει τελειώσει τυπικά ακόμα από την Φερεντσβάρος και υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες αναφορικά με αποπληρωμή μπόνους. Ο ίδιος δεν προτίθεται να τα… χαρίσει χρήματα, οπότε θα χρειαστεί χρόνος. Την ίδια στιγμή ο Ρεμπρόφ εξετάζει την προοπτική της Εθνικής Ουκρανίας και της αγοράς των Εμιράτων, με την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι η πρώτη του επιλογή.

Ο 47χρονος για να πιέσει τη διοίκηση της Φερεντσβάρος οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους έχει πει πως θα είναι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αν δεν πάρει τα χρήματα που αξιώνει, για να λύσει το συμβόλαιό του, ένα χρόνο πριν την εκπονή του. Αυτό το θέμα όπως είναι λογικό μπορεί να πάρει χρόνο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Ρεμπρόφ έχει ενημερώσει την ΑΕΚ πως δεν θα φύγει από την Φερεντσβάρος αν δεν πάρει ένα μέρος των χρημάτων που θέλει απ’ τη διοίκηση των Ούγγρων, με την οποία είναι σε ρήξη.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Ρεμπρόφ και ο Μιλόγεβιτς που έρχεται από τη στροφή

Η ΑΕΚ από την πλευρά της περιμένει άμεσα την τελική απάντηση του Ρεμπρόφ στην πρόταση του 1,3 εκατ. ευρώ (1 εκατ. ευρώ σε αυτόν και τα υπόλοιπα για το τιμ του) για να γνωρίζει πως θα προχωρήσει στην πιο σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της ενόψει της νέας χρονιάς. Πάντως, δεν προτίθεται να περιμένει για… πάντα τον Ουκρανό. Για το «Plan B», η Ενωση έχει προχωρήσει ήδη τις επαφές με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τόσο που μπορεί να πει κάποιος ότι η ΑΕΚ έδωσε το στίγμα ότι υπάρχει μεγάλο ντέρμπι Ρεμπρόφ-Μιλόγεβιτς και με τα δεδομένα πάνω στο τραπέζι να δείχνουν τον Σέρβο ως φαβορί. Πιο προσιτή και άμεση περίπτωση για να ολοκληρωθεί, άνθρωπος που ξέρει καλά την ΑΕΚ και την Ελλάδα και βλέπει την ομάδα πραγματικά ως μεγάλη στα μάτια του για να κάνει πρωταθληματισμό.

Οι δύο κρυφοί παίκτες για τον πάγκο της ΑΕΚ και ο Λουτσέσκου

Ρεμπρόφ και Μιλόγεβιτς παίζουν για μία θέση, ενώ η ΑΕΚ έχει μιλήσει με ακόμη δύο προπονητές που δεν έχουν… βγει τα ονόματα τους στη δημοσιότητα και η λίστα φτάνει πλέον τους τέσσερις. Μια περίπτωση που ποτέ δεν πρέπει να… καεί μέχρι να ανακοινώσει άλλον προπονητή η ΑΕΚ ή αυτός να ανακοινωθεί από άλλο σύλλογο, είναι αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής είναι ο προπονητής που έκανε το… κλικ στον Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ενώ ήδη έχει σχεδόν συμφωνήσει μαζί του 3 φορές!

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας και πριν το Σαββατοκύριακο αναμένουμε εξελίξεις. Και στόχος είναι ο Ιούνιος να μπει με νέο προπονητή στους «κιτρινόμαυρους» για να αρχίσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X