ΑΕΚ: Το πρόβλημα με την αποδέσμευση του Ρεμπρόφ από την Φερεντσβάρος

ΑΕΚ: Το πρόβλημα με την αποδέσμευση του Ρεμπρόφ από την Φερεντσβάρος
Photo Credits: INTIME

Το «αγκάθι» για την αποδέσμευση του Σεργκέι Ρεμπρόφ από την Φερεντσβάρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… περίμενε βρίσκεται η ΑΕΚ αναφορικά με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Συγκεκριμένα, η Ενωση έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, το οποίο με τα μπόνους φτάνει ακόμη και το 1,2 εκατ ευρώ. Την ίδια στιγμή όμως, στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει έδαφος και η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον Ουκρανό προπονητή είναι οι δύο που επιλογές που έχουν πάρει κεφάλι.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, σήμερα Δευτέρα η Φερεντσβάρος έστειλε στον Ρεμπρόφ τα χαρτιά της αποδέσμευσής του, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει ποσό αποζημίωσης. Ο Ρεμπρόφ, από το Κίεβο όπου βρίσκεται, δεν φαίνεται να συμφωνεί με κάτι τέτοιο και φέρεται να τόνισε στη Φερεντσβάρος ότι είτε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ουγγρικού συλλόγου με τους όρους του είτε θα τον αποζημιώσουν για να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν στην Ουγγαρία, μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το θέμα μεταξύ Ρεμπρόφ – Φερεντσβάρος αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει. Ο 47χρονος Ουκρανός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 με την ουγγρική ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X