Μελισσανίδης: «Μίλησα με τον Λουτσέσκου, είμαι φαν του -Αν κοιτούσα αντιδράσεις θα ήμουν μαλ...»

Μελισσανίδης: «Μίλησα με τον Λουτσέσκου, είμαι φαν του -Αν κοιτούσα αντιδράσεις θα ήμουν μαλ...»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την υπόθεση Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μίλησε και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνάντηση με τους δημοσιογράφους της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οπως είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ήθελε τον Ρουμάνο τεχνικό στην ομάδα και μάλιστα έδινε 1,3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Παρόλα αυτά το θέμα Λουτσέσκου έκλεισε, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να πηγαίνει σε άλλο πρωτάθλημα. Οπως όλα δείχνουν στην Ιταλία.

Οσα είπε ο Μελισσανίδης για τον Λουτσέσκου

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Τον Λουτσέσκου τον εκτιμώ προπονητικά, μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει θέμα».

Για τον Λουτσέσκου κι αν δεν κλείσει τελικά στο εξωτερικό: «Εγώ προσωπικά είμαι φαν του. Πιστεύω δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Οι αντιδράσεις είναι για τους… μαλάκες (σ.σ. εννοώντας ότι ότι «είναι μαλάκες όσοι αποφασίζουν με βάση τις αντιδράσεις». Για αυτό και στη συνέχεια είπε ότι «εγώ δεν διοικώ έτσι», κάτι που λέει συνέχεια όταν του μιλάει ο οποιοσδήποτε για αντιδράσεις). Με απασχολεί να φτιάξει ομάδα. Τα περάσαμε και με τον Μπάγεβιτς παλαιότερα. Δεν καταλαβαίνω από τέτοια. Αλλά τι να λέμε; Δεν υπάρχει θέμα… Δεν κωλώνω όμως σε αυτά εγώ»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρήματα τα οποία παίρνει ο Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου θέλει 1,3 εκατ. Δεν υπάρχουν πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά στην Ελλάδα. Δεν θα κωλώσουμε εκεί. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πληρώνουμε αλλά δε μας βγαίνει…

Αν φέρουν ένα καλό προπονητή θα πω ναι. Μου είπαν για Καρντόσο ότι είναι ο νέος Μουρίνιο και τα είδαμε. Μιλήσαμε με προπονητές και μας είπαν ότι δεν θέλει Ελλάδα. Δεν το ξέρετε. Μακάρι να βρεθεί ένας προπονητής νέος. Προσπαθούμε να μειώσουμε τα ρίσκα».

Πως βλέπει ο Λουτσέσκου την προοπτική κι αν τον πείθει το πρότζεκτ της ΑΕΚ μετά την επαφή που έγινε: «Έχει τελειώσει το θέμα του Λουτσέσκου. Έκλεισε (αρνητικά), τι να συζητάμε…»


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X