ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς ξανά δυνατά στο προσκήνιο!

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς ξανά δυνατά στο προσκήνιο!
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυτό» παραμένει το ζήτημα του προπονητή για την ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Μέσα στις επόμενες μέρες, μπορεί και ώρες θα έχει ανακοινωθεί ο άνθρωπος στον οποίο θα δοθεί το τιμόνι για να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης σεζόν καθώς η Ενωση θέλει να τελειώνει γρήγορα.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ο διακαής πόθος τη δεδομένη στιγμή για τον Δικέφαλο, όμως πρόκειται για μια αδιαμφισβήτητα δύσκολη υπόθεση. Η πλευρά της ΑΕΚ έχει κάνει το καλύτερο που μπορεί και πλέον περιμένει. Από οικονομικής πλευράς έδειξε πόσο πολύ τον θέλει καθώς του προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ συμβόλαιο.


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι εδώ και καιρό στο κάδρο της ΑΕΚ και σύμφωνα με το Sportime αποτελεί το plan b για την θέση του προπονητή αν στραβώσει του Ρεμπρόφ. Πρόκειται για το εναλλακτικό πλάνο που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τεθεί σε άμεση εφαρμογή. Στην ΑΕΚ δείχνουν να έχουν καταλήξει πως ο άλλοτε κόουτς του Ερυθρού Αστέρα θα είναι ο επόμενος προπονητής τους. Ετσι, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι τα μεγάλα φαβορί για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X