ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον Μένινγκ και την Τβέντε - Η οψιόν, η ανανέωση και η... δυνατή πώληση

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον Μένινγκ και την Τβέντε - Η οψιόν, η ανανέωση και η... δυνατή πώληση
Photo Credits: INTIME

Οσα ισχύουν για τον Κουίνσι Μένινγκ που θέλει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Κουίνσι Μένινγκ κυκλοφόρησε, μέσω της εφημερίδας «Δικέφαλος», την Μεγάλη Παρασκευή στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο 25χρονος Ολλανδός αριστερός εξτρέμ της Τβέντε έχει… γυαλίσει στον Παναγιώτη Κονέ και υπάρχουν επαφές με επίκεντρο την προοπτική της καλοκαιρινής μετακόμισής του στα Σπάτα.

Παρεμπιπτόντως, ο Μενίγκ μετράει 28 συμμετοχές, 8 γκολ την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Τβέντε στην οποία αγωνίζεται από το 2019, προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ, έχει παίξει πιο παλιά στην Τσβόλε, την αγγλική Όλνταμ και την Ναντ κι έχει διεθνείς συμμετοχές στο βιογραφικό του με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Στην Τβέντε φρόντισαν τον περασμένο Μάρτιο να ενεργοποιήσουν την οψιόν (+1) που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μενίγκ για την αυτόματη ανανέωση του για έναν ακόμα χρόνο κι έτσι λήγει πλέον το καλοκαίρι του ΄22.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X