ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Τούμπας

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδειξε πως θα μπορούσε να κάνει ανατροπή πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ, αλλά κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και αποκλείστηκε.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι της Τούμπας

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στο πρώτο ημίχρονο έχει κάνει μια εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ του Ουάρντα και κράτησε το μηδέν. Κατά τα άλλα δεν είχε άλλη δύσκολη φάση για να διαχειριστεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή αντίδραση σε σέντρα από αριστερά και στη συνέχεια και πάλι δεν πιέστηκε. Στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ όμως, παρότι ήταν πολύ δυνατό σουτ,  είχε περιθώρια για μια καλύτερη αντίδραση καθώς ήταν στην κλειστή του γωνία.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ξεκίνησε το ματς έχοντας στο μυαλό περισσότερο τα ανασταλτικά του καθήκοντα και λιγότερο να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά. Ειδικά μετά από την πρώτη φάση που πέρασε ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του. Και πήρε ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως προσπάθησε να πάρει μέτρα και να συμμετάσχει και στην επιθετική λειτουργία. Το έκανε καλά, αλλά έμεινε γρήγορα από δυνάμεις.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Έκλεινε πολύ σωστά όλους τους χώρους, ήταν αυτός που καθάριζε όλες τις δύσκολες φάσεις και προσπαθούσε και να κτίσει επιθέσεις της ΑΕΚ από τα μετόπισθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο με την μπάλα στα πόδια και προσπάθησε να ακόμα περισσότερο να φτιάξει παιχνίδι.

Στράτος Σβάρνας: Είχε κάποια ζητήματα με παίκτες που βγήκαν στην πλάτη του στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά είχε και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες. Προσπάθησε και αυτός με την μπάλα στα πόδια, να ανεβάσει την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που καθάρισε περισσότερες φάσεις με την ταχύτητα του και μάλιστα είχε και δυο σωτήριες επεμβάσεις.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Με το… καλησπέρα στο παιχνίδι «έφαγε» μια φάση στην πλάτη του. Αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ήταν πιο προσεκτικός. Δοκίμασε και αυτός πολύ να παίξει με την μπάλα στα πόδια του και να προσπαθήσει να κτίσει επιθέσεις από τα μετόπισθεν. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κάποιες φορές την θέση του και έκανε λάθη.

Έλντερ Λόπες: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Όλες οι καλές φάσεις που έβγαλε ο ΠΑΟΚ, ήταν από την πλευρά του και στην πλάτη του. Ενώ και οι επιλογές που είχε με την μπάλα στα πόδια, δεν ήταν και οι πιο σωστές. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν περίπου ίδια, ενώ έδειχνε να μην έχει και δυνάμεις.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Έκανε αρκετή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς κάλυπτε σωστά τον χώρο ευθύνης του μπροστά από τα στόπερ. Με την μπάλα στα πόδια στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε σωστές επιλογές και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έκανε και πάλι λάθη με την μπάλα στα πόδια του και αντικαταστάθηκε νωρίς.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Είχε πολλά τρεξίματα και κυρίως πολλά κλεψίματα σε μπάλες του αντιπάλου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο ανασταλτικό κομμάτι δηλαδή λειτούργησε καλά. Εκείνο όμως που έλειψε από την ομάδα, ήταν η συνεισφορά του Πολωνού χαφ στο δημιουργικό κομμάτι. Και με δεδομένο πως δεν έδινε ο Σιμάνσκι πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι, ο Χιμένεθ τον έβγαλε νωρίς όταν ήθελε να αλλάξει τον σχηματισμό.

Κώστας Γαλανόπουλος: Έβγαλε και πάθος και πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Και στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν καλός, καθώς τελείωσε και αυτός αρκετές επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Στο επιθετικό κομμάτι προσπάθησε να πλησιάσει και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να ψάξει για συνεργασίες. Όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν το πέτυχε. Το πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ και γενικώς ήταν ο μοναδικός που πίστευε στην ανατροπή.

Πέτρος Μάνταλος: Μπορεί και το χειρότερο φετινό του ματς. Παρόλο που η μπάλα πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του, δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε πολλά λάθη και πολλές λάθος επιλογές και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση προϋποθέσεις, για να γίνει η ΑΕΚ επικίνδυνη. Στο δεύτερο ημίχρονο μετακινήθηκε νωρίς στα χαφ. Πάλι δεν προσέφερε και πολλά πράγματα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κάνει διπλό λάθος στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ. Χάνει την μπάλα έξω από την περιοχή και στη συνέχεια κρατά εντός… οφσαιντ τον σκόρερ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ήταν σχετικά αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Ελάχιστες φορές έφτασε η μπάλα στα πόδια του, αλλά ακόμα και όταν αυτό συνέβη, δεν κατάφερε να βγάλει σωστές συνεργασίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Και είχε ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Αλλά μέχρι εκεί.

Οι αλλαγές

Μάριο Μιτάι: Είναι αλήθεια πως από την στιγμή που μπήκε στην θέση του Λόπες, έκανε πολύ καλά πράγματα στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Όμως η απειρία του τον οδήγησε στο λάθος, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Χρήστος Αλμπάνης: Ενέργεια έβγαλε στο γήπεδο από την στιγμή που μπήκε. Και έκανε την άμυνα του αντιπάλου να τον αισθανθεί με τις πρωτοβουλίες πήρε και βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει πολλά μέτρα στο γήπεδο. Όμως και πάλι οι περισσότερες από τις προσπάθειές του, δεν ολοκληρώθηκαν σωστά.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Από την δική του εκτέλεση κόρνερ, προήλθε το γκολ με το οποίο ο Γαλανόπουλος άνοιξε το σκορ. Και γενικώς παρόλο που ήταν φανερό πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, από την στιγμή που μπήκε στο ματς βοήθησε την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Μιχάλης Κοσίδης: Μπήκε στο γήπεδο μετά από την ισοφάριση του ΠΑΟΚ. Μπήκε για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, αλλά η μπάλα δεν έφτασε σχεδόν καθόλου σ’ αυτόν.

Όλεγκ Νταντσένκο: Τον επέλεξε ο Χιμένεθ στα τελευταία λεπτά για την θέση του δεξιού μπακ, πιθανότατα για να του δώσει περισσότερα πράγματα στην επιθετική λειτουργία. Ο Ουκρανός δεν το έκανε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X