Ουνάι Έμερι: «Σέβομαι τον Μεντιλίμπαρ, θα είναι συναρπαστικοί οι ημιτελικοί»

Ουνάι Έμερι: «Σέβομαι τον Μεντιλίμπαρ, θα είναι συναρπαστικοί οι ημιτελικοί»
Photo Credits: INTIME

Τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εξέφρασε ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι πριν την «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλή επαφή με όλους, απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Για μας, ο ημιτελικός είναι πολύ συναρπαστική στιγμή.

Το παρελθόν είναι σημαντικό για τις εμπειρίες μου, τα επιτεύγματά μου, αλλά όχι για το μέλλον μου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το μέλλον. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι».

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής στην Ισπανία.  Πάντα παίζαμε στο πρωτάθλημα στην La Liga. Πάντα τον σέβομαι πολύ γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικός, είναι ένας πολύ παθιασμένος προπονητής όπως εγώ και έχει επιτυχίες.

Του αξίζει να έχει αυτή την ευκαιρία στην Ευρώπη όπως είχε πέρυσι στη Σεβίλλη όταν κέρδισε το Europa League. Θα τον σεβαστώ πολύ γιατί γνωρίζω τον ανταγωνιστικό τρόπο που συνήθως χτίζει με τις ομάδες του».

Ο Ουνάι Έμερι επιβεβαίωσε την απουσία των Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίελμανς, ενώ τόνισε: «Ο Άλεξ Μορένο δεν είναι διαθέσιμος για αύριο, αλλά είναι κοντά στο να επιστρέψει. Ο Νικολό Ζανιόλο θα μπορούσε να είναι στην ομάδα αύριο, νιώθει καλύτερα».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X