Σπουδαία κίνηση της Original 21 - Οπαδοί στο σπίτι του Αλμέιδα στην Γλυφάδα με έμπρακτη στήριξη!

Σπουδαία κίνηση της Original 21 - Οπαδοί στο σπίτι του Αλμέιδα στην Γλυφάδα με έμπρακτη στήριξη!

Ο κόσμος της ΑΕΚ και η Original 21 δίπλα στην ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα που έχει στοχοποιηθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Ματίας Αλμέιδα πορεύονται μαζί με τον κόσμο να μπαίνει «ασπίδα».

Αυτό αποδείχθηκε και χθες βράδυ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Και αυτό διότι περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο σπίτι του Ματίας Αλμέιδα στην Γλυφάδα. Ο Αργεντινός προπονητής άκουσε συνθήματα με το όνομα του και τους υποδέχθηκε με το χαμόγελο στα χείλη, ενώ συναντήθηκε μαζί τους στην είσοδο του σπιτιού. O «Πελάδο» άκουσε τον κόσμο της ΑΕΚ που στηρίζει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, συγκινήθηκε έντονα από την συμβολική κίνηση του κόσμου.

«Πάμε να το πάρουμε», «είμαστε μαζί σου μην μασάς» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους φίλους της ΑΕΚ προς τον Αλμέιδα που και αυτός έδειξε πίστη στην ομάδα για το 2ο σερί πρωτάθλημα. Στον προπονητή της ΑΕΚ μάλιστα οι οπαδοί χάρισαν και κάποιες μπλούζες. Επί της ουσίας η κίνηση αυτή ήταν μία συνέχεια της στήριξης του κόσμου της ΑΕΚ στην ομάδα και στον Αλμέιδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου οπαδοί βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να εκφράσουν την στήριξη και την πίστη τους στην ομάδα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X