«Πολεμάνε» τον Αλμέιδα, όπως «πολεμούσαν» κάποτε τη Νέα Φιλαδέλφεια

«Πολεμάνε» τον Αλμέιδα, όπως «πολεμούσαν» κάποτε τη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για τον Ματίας Αλμέιδα που είναι ο μεγάλος στόχος πια των αντιπάλων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πως γίνεται πάλι να είναι εναντίον της ΑΕΚ όλοι τόσο συντονισμένα. Πως γίνεται, για ακόμη μία φορά, με διαφορετική αφορμή κάθε φορά, οι μεγάλοι αντίπαλοι της να στέκονται απέναντι της με τρόπο αηδιαστικό εξωαγωνιστικά.

Τώρα μία από τα ίδια βιώνουμε… Ο ΠΑΟΚ στον ρόλο που έχουν υποδυθεί νωρίτερα και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σε άλλες περιπτώσεις. Πρωταγωνιστής ο Ματίας Αλμέιδα τώρα. Στόχος να τον αποδομήσουμε ως προσωπικότητα, να τον «λερώσουμε», να μην είναι πια στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης «ο καλύτερος», «ο ιδανικός προπονητής-άνθρωπος» που έφερε την ΑΕΚ από «εκτός Ευρώπης» να φέρει τον τίτλο «καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Η ΑΕΚ πήγε στην Τούμπα και έχασε. Καθαρά και ξάστερα με σοκαριστική ανατροπή στο τέλος που δεν περίμενε κανείς. Ο Ματίας Αλμέιδα  – Κύριος πάντα –  πήγε ο ίδιος προς το μέρος του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον χαιρέτησε, τον συνεχάρη ιπποτικά. Αμέσως μετά λειτούργησε ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ. Αυτός ο απίθανος τύπος ο Μάκης Γκαγκάτσης που κάποτε παρακαλούσε στα σκαλάκια των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ μαζί με τον Κυριάκο Κυριάκο Κυριάκο ανθρώπους της ΠΑΕ να μην καταθέσει η ΑΕΚ ένσταση για την γκάφα του ΠΑΟΚ με τα ιατρικά δελτία και ο Ιβάν ο τρομερός έπαιρνε για τον ίδιο λόγο τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τηλέφωνο και τον ευχαριστούσε. Αυτός ο Μάκης λοιπόν, ο γιος του Βασίλη Γκαγκάτση, έσπρωξε τον Αλμέιδα στο προστατευμένο περιβάλλον της Τούμπας και γύρω-γύρω από «μπράβους». Τον Αλμέιδα τον οποίο και ο ίδιος και κάτι περίεργοι «φουσκωτοί-άσβερκοι» του ΠΑΟΚ προκαλούσαν στα τελευταία λεπτά (από το 71’) με χυδαίες ύβρεις. Από τα σπρωξίματα, την ένταση, τους «περίεργους» (με διαπιστεύσεις και χωρίς) ο Αλμέιδα ξέσπασε. Όπως θα ξεσπούσε ο κάθε άνθρωπος με τέτοιους παλμούς εκεί. Και στο λάθος του αυτό, λειτούργησε ανθρώπινα.

«Πολεμάνε» τον Αλμέιδα, όπως «πολεμούσαν» κάποτε τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ολα αυτά είναι ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ

Ο στόχος τους να εκτεθεί δημοσίως ο Αλμέιδα, να κάνει το λάθος (που έκανε και δεν έπρεπε) και για το οποίο ζήτησε δημοσίως και ιδιωτικώς συγγνώμη από τον αστυνομικό. Από εκεί και πέρα, τα ΜΜΕ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που προφανώς και βρίσκονται πλέον σε κοινή γραμμή το τελευταίο διάστημα σε όλα τα ζητήματα (κρατήστε το) έπιασαν δουλειά για να τιμωρηθεί ο προπονητής της ΑΕΚ. Να λείπει 90 λεπτά από το Καραϊσκάκη. Θεωρούν ότι έτσι θα κάνουν κακό στην ΑΕΚ, να λείπει ο κύριος εκφραστής του DNA της, ο ηγέτης της στο γήπεδο, ο άνθρωπος που εμπνέει τους ποδοσφαιριστές του. Και καλώς σκέφτονται. Ολα αυτά είναι ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ.

Τον «πολεμάνε» γιατί τους «πονά» με τη δουλειά του στο γήπεδο. Όπως κάποτε έκαναν και με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν τα κατάφεραν τότε, ούτε τώρα. To γήπεδο έγινε και είναι ο Νο1 «εφιάλτης» όλων τους. Ο Αλμέιδα είναι εδώ και είναι το Νο1 όπλο της ΑΕΚ αγωνιστικά.

Όσα έγιναν χθες βράδυ είναι η «σφραγίδα» της σχέσης Αλμέιδα-ΑΕΚ και αποδείχθηκε ότι είναι πολύ δυνατή για να διαρραγεί από «έναν Μάκη» και τον «κάθε Μάκη» που προσπαθεί να διασωθεί με ψευτομαγκιές περασμένων δεκαετιών και νοοτροπία ομάδων τοπικού.

Ο Αλμέιδα τους προκάλεσε και τους προκαλεί. Από το 2022 μέχρι σήμερα. Με τη δουλειά του. Πήρε νταμπλ στον 1ο χρόνο με υπέροχο ποδόσφαιρο, πάει και για 2ο σερί πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, έστειλε τον ΟΣΦΠ σε 6 αλλαγές προπονητών, τον ΠΑΟ να καθαιρέσουν τον αγαπημένο τους Γιοβάνοβιτς και τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου να χάνει με κάτω τα χέρια και παίκτη παραπάνω σε τελικό και τώρα να πανηγυρίζει έξαλλα μέχρι και ισοπαλίες. Με τα λάθη του και τις αδυναμίες του, αυτός είναι. Ιδανικός για την ΑΕΚ, ιδανικός για να τους κερδίζει όλους αυτούς.

ΥΓ: Στην Ελλάδα που αθωώνει «Λουτσέσκου» δεν γίνεται να στοχοποιείς «Αλμέιδα» ε;

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X