Η ΑΕΚ θέλει Μένινγκ και Κάρολ!

Η ΑΕΚ θέλει Μένινγκ και Κάρολ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φουλάρει για τον Κουίνσι Μένινγκ και έχει ψηλά στη λίστα τον Λιονέλ Κάρολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία για την επόμενη χρονιά και σήμερα έρχονται δύο νέα πρόσωπα στην επιφάνεια. Ο λόγος για τον Κουίνσι Μένινγκ και Λιονέλ Κάρολ.

Σύμφωνα με τον «Δικέφαλο» η Ενωση φουλάρει για τον Μένινγκ, ο οποίος είναι αριστερό εξτρέμ και αγωνίζεται στην Τβέντε, ενώ παράλληλα έχει πολύ ψηλά στη λίστα τον Κάρολ που είναι αριστερό μπακ και παίζει στην Στρασμπούρ.

Η ΑΕΚ θέλει Μένινγκ και Κάρολ!

Ποιοι είναι οι Μένινγκ και Κάρολ που εξετάζει η ΑΕΚ

Ο Κουίνσι Μένινγκ είναι 25 ετών (19/8/1995) και τον Σεπτέμβριο του ’19 πήγε ελεύθερος στην Τβέντε. Τη φετινή σεζόν μετρά 28 συμμετοχές και 8 γκολ στην Ερεντιβίζιε. Ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Αγιαξ και συνολικά έχει 24 γκολ και 5 ασίστ σε 119 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας.

Έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Τσβόλε, Όλνταμ και των μικρών ομάδων του Αγιαξ. Ενώ, έχει συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Το συμβόλαιό του με την Τβέντε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’22.

Ο Λιονέλ Κάρολ είναι 30 ετών (12/4/91) είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Στρασμπούρ και τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια, όπου μετρά 1 ασίστ.

Στο παρελθόν έχει παίξει στις Τρουά, Γαλατάσαραϊ, Μπενφίκα, Ναντ και Σεβίλλη, με την τελευταία να έχει μόλις 6 συμμετοχές.

Γενικά μετράει 103 αγώνες στη Ligue 2, 66 στη Ligue 1, 44 στην Τουρκία και έξι στη La Liga.

Στη Στρασμπούρ πήγε το καλοκαίρι του ’18 από τη Γαλατάσαραϊ και το Ιούνιο μένει ελεύθερος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X