ΑΕΚ: Προπονητή από την Ισπανία φαβορί για τον πάγκο σύμφωνα με τις στοιχηματικές

ΑΕΚ: Προπονητή από την Ισπανία φαβορί για τον πάγκο σύμφωνα με τις στοιχηματικές
Photo Credits: INTIME

Βγήκαν οι αποδόσεις στη Novibet για τον επόμενο προπονητή στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρατεταμένη κακή εικόνα της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, άνοιξε το κεφάλαιο προπονητής. Η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο τη νέα σεζόν και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων είναι στον «αέρα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του φαίνεται πως έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στην Ισπανία, εκεί εστιάζεται η έρευνά τους γι’ αυτό τον λόγο το να αναλάβει οποιοσδήποτε Ισπανός προπονητής το κουμάντο του «δικέφαλου» προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί στο 2.50.

Δεύτερος στην λίστα, βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς με 3.50. Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα από το πέρασμα του στον Πανιώνιο, κατά το παρελθόν έχει γραφτεί ξανά για την ΑΕΚ και φαίνεται πως εξετάζεται εκ νέου.

Από την ελληνική αγορά, ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ακόμα μία επιλογή, αφού μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, με τον νυν προπονητή του ΠΑΣ να δίνεται στο 5.00. Τέλος, λιγότερες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X