ΑΕΚ: Σε ξενοδοχείο από την Παρασκευή ενόψει Αρη -Το βίντεο του Χιμένεθ στα Σπάτα και η ανάλυση

ΑΕΚ: Σε ξενοδοχείο από την Παρασκευή ενόψει Αρη -Το βίντεο του Χιμένεθ στα Σπάτα και η ανάλυση
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνουν στο ξενοδοχείο και ετοιμάζονται για αναχώρηση για Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (15:00) ματς με τον Αρη στο Χαριλάου για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ενα ματς-φωτιά για την πορεία της Ενωσης και τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα και από τον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και καλούνται να αλλάξουν εικόνα για να πάρουν μία νίκη που χρειάζεται άμεσα η ΑΕΚ.

Το πρωί της Πέμπτης στα  Σπάτα οι ποδοσφαιριστές είδαν βίντεο από τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συνεργάτες του. Με φάσεις κυρίως για το πως έβγαζε η ΑΕΚ την μπάλα από την άμυνα προς την επίθεση και εγκωμίασε τις θέσεις και τον τρόπο που το κατάφεραν αυτό οι παίκτες του. Ετσι, μοίρασε «μπράβο» στην 5άδα της άμυνας. Το ίδιο έκανε και για τον τρόπο που «καθάρισε» αρκετές φάσεις που επιχείρησε να φτιάξει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χιμένεθ θέλει να διατηρήσει την καλή αμυντική αντίδραση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ και στο επόμενο ματς με τον Αρη που κρίνει πολλά για την πορεία της Ενωσης στα πλέι οφ.

Από κει και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» θα αποσυρθούν από την Παρασκευή σε ξενοδοχείο. Ετσι, μετά την πρωινή προπόνηση την Παρασκευή, οι παίκτες θα μπουν στο ξενοδοχείο. Το Σάββατο θα μεταβούν πάλι στα Σπάτα για προπόνηση και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη. Στην Ενωση θέλουν να φέρουν τους παίκτες και όλη την ομάδα πιο κοντά και οι πολλές ώρες μαζί στο ξενοδοχείο, θεωρούν ότι θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X