ΑΕΚ: Ευρωπαϊκή εκτόξευση όταν μπει στο δικό της «σπίτι»!

Εικόνες από το Διομήδης Άργους-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η συμμετοχή της ΑΕΚ στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαρτάται από την δημιουργία του δικού της γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Γκορένιε που θα κρίνουν και την πρόκριση της στον τελικό του EHF Cup.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προγραμματίζουν ήδη και την επόμενη ημέρα έχοντας αναφέρει αρκετές φορές πως μεγάλος στόχος είναι η ομάδα να συμμετάσχει τα επόμενα χρόνια σε μια πιο ισχυρή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι σκέψεις αυτή την στιγμή είναι να δηλώσουν συμμετοχή στο EHF League που αποτελεί και την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση μια εξέλιξη ωστόσο που εξαρτάται αποκλειστικά από την δημιουργία του δικού της γηπέδου. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης «τρέχει» το πρότζεκτ του γηπέδου και έχει τονίσει πως σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση με την πανδημία έχει πάει λίγο πίσω τον αρχικό προγραμματισμό ωστόσο συνεχίζει την προσπάθεια έτσι ώστε σύντομα να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Το «Γ. Κασιμάτης» δυστυχώς δεν πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει αγώνες τέτοιου επιπέδου μιας και απαιτούνται αντικριστές κερκίδες και μια σειρά ακόμα από προυπόθεσεις. Επιπλέον αυτή την στιγμή στην Αττική δεν υπάρχει κάποιο άλλο γήπεδο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ εκτός φυσικά το μεγάλο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου είχε αγωνιστεί και στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ωστόσο το κόστος εκεί είναι εξαιρετικά υψηλό. Παρόλα αυτά στις τάξεις του «Δικεφάλου» παρακολουθούν τις εξελίξεις και μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αποφασίσουν οριστικά πως θα κινηθούν αναφορικά με αυτό το θέμα. Μην ξεχνάμε πως η «Ένωση» έκανε …κρούση πέρυσι για την συμμετοχή της στη SEHA όπου επίσης δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω της έλλειψης γηπέδου. Στην ΑΕΚ πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σε ότι αφορά την δημιουργία του νέου της «σπιτιού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X