ΑΕΚ: Ο «δυνατός» Ισπανός στη λίστα των υποψήφιων προπονητών και ο Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Ο «δυνατός» Ισπανός στη λίστα των υποψήφιων προπονητών και ο Μιλόγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κάνει σχέδια για την επόμενη μέρα και ψάχνει τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά και τα άσχημα αποτελέσματα.

Με τον διοικητικό ηγέτη της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, να καλείται να πάρει κομβικές αποφάσεις για τη νέα χρονιά πολύ άμεσα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ μετρά 4 σερί ήττες και μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Αριθμοί που μόνο απογοητεύουν… Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συγκεντρώνει (πολλές) πιθανότητες να συνεχίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Και δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Είναι και η άσχημη εικόνα της ΑΕΚ και οι κάκιστες σχέσεις του με πολλούς παίκτες-κλειδιά στα αποδυτήρια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης μία ημέρα μετά το ντροπιαστικό 1-5 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει ότι κάπου εδώ (στο φινάλε της χρονιάς) τελειώνει η θητεία του Ανδαλουσιάνου προπονητή.

Αρα αναμενόμενα στην ΑΕΚ ψάχνονται για τον επόμενο. Και στόχος της Ενωσης είναι να βρει έναν άνθρωπο που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα τον στηρίξει έμπρακτα για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας.

Ο Μιλόγεβιτς

Ενα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Στη Σερβία λέγεται εντόνως πως άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε ήδη με το περιβάλλον του 51χρονου άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου. Το πιο πιθανό και με τον ίδιο τον Μιλόγεβιτς. Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι με τον Μιλόγεβιτς επικοινώνησε και άνθρωπος με πρόσφατη δραστηριότητα στο «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον. Και δεν είναι ψέμα ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμά πολύ τον Σέρβο και σίγουρα είναι στις σκέψεις του.

Και ο… Ισπανός

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή και με Ισπανό προπονητή, καθώς θα ήθελε πολύ να καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω στην θέση του προπονητή. Και να φέρει έτσι ένα δυνατό όνομα που θα ταράξει τα ύδατα εντός του κλαμπ. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι στην ΑΕΚ σκέφτονται έντονα να έρθει στον πάγκο μία σημαντική προσωπικότητα που θα μπορεί να εφαρμόσει το αγωνιστικό σχέδιο πιο εύκολα από ότι οι προκάτοχοι του.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ πριν λίγο καιρό θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Αργύρη Γιαννίκη και τον Μίλαν Ράσταβατς. Ο τελευταίος ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα, ο πρώτος παραμένει ελεύθερος στην αγορά και είναι πάντα μία σημαντική προσωπικότητα, ενώ για τον δεύτερο δεδομένα δύσκολα θα κινηθεί η Ενωση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X