Βασικός ο Μαχαίρας στην ισοπαλία της Ελπίδων με την Κύπρο -Επαιξε και ο Χριστόπουλος

Βασικός ο Μαχαίρας στην ισοπαλία της Ελπίδων με την Κύπρο -Επαιξε και ο Χριστόπουλος
Photo Credits: INTIME

Θεοδόσης Μαχαίρας και Ευθύμης Χριστόπουλος αγωνίστηκαν στην ισοπαλία της Ελπίδων με την Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνίστηκαν στην ισοπαλία της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο οι δύο νεαροί παίκτες της ΑΕΚ, Θεοδόσης Μαχαίρας και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Ο Γκούμας ξεκίνησε βασικό τον Μαχαίρα, ενώ πέρασε στη θέση του νεαρού παίκτη της Ενωσης έναν άλλον παίκτη της ΑΕΚ, τον Ευθύμη Χριστόπουλο.

Παρόλα αυτά η Ελπίδων δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro Κ21, καθώς έφερε ισοπαλία (0-0) με την Κύπρο.

Στα του ματς, η Ελλάδα ήταν καλύτερη απέναντι στην Κύπρο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο τέταρτο η Εθνική ακούμπησε δις το γκολ, αλλά στο 9′ ο Ιωαννίδης είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Εμμανουηλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Κύπρος μετά το 20λεπτο άρχισε να ισορροπεί και είχε και αυτή δύο μεγάλες στιγμές να σκοράρει, με τον Μανδά να λέει “όχι” στον Ναούμ στο 36′ και τον Κακουλή να μην βρίσκει εστία στο αμέσως επόμενο λεπτό από πλεονεκτική θέση, για να κλείσει το ημίχρονο με την Ελλάδα να φτιάχνει νέα φάση με τον Θυμιάνη αλλά τον Κίτο να απομακρύνει.

Με φάση για την Κύπρο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αλλά ο Μανδάς έβγαλε το σουτ του Κωστή, με τον Κίτο να βγαίνει νικητής σε άλλη μια προσπάθεια με τον Εμμανουηλίδη (66′). Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε ξανά στην Ελλάδα, αλλά ο Πινακάς στο 87ο λεπτό δεν βρήκε εστία από θέση βολής, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στις 5 Ιουνίου με αντίπαλο το Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Μανδάς, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαϊηλίδης, Τσαούσης (64′ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (64′ Κούτσιας), Τσιγγάρας, Θυμιάνης, Εμμανουηλίδης (79′ Πινακάς), Μαχαίρας (64′ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης.

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Οκκάς): Κίτος, Τ. Νικολάου (75′ Γαβριήλ), Κυπριανού, Κερκέζ, Σεργίου, Ναούμ, Παναγιώτου, Χρυσοστόμου (65′ Ηλία), Κωστή (84′ Αβραάμ), Κατσαντώνης (75′ Λουκά), Κακουλή (64′ Παρούτης)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X