Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ δέχεται πόλεμο και πρέπει να είναι έτοιμη για όλα -Η εξήγηση για Χιμένεθ» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ δέχεται πόλεμο και πρέπει να είναι έτοιμη για όλα -Η εξήγηση για Χιμένεθ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δέχεται «πόλεμο» με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε πως παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας μετά την ανώνυμη καταγγελία «ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας».

Μία υπόθεση που όπως όλα δείχνουν είναι «στημένη» και πρόκειται για «δικαστικό πραξικόπημα» με τις ευλογίες και την στήριξη του Λευτέρη Αυγενάκη, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ. Και δεν είναι διόλου τυχαίο, όπως και οι προθέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού που έχουν κάνει έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Τάσος Καπετανάκος στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ τονίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα από εδώ και πέρα, αναφέρει την… εξήγηση του Μανόλο Χιμένεθ για τη δήλωση της Τούμπας και δίνει και κάτι… μεταγραφικό.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr, Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X