ΑΕΚ: Οι αποδείξεις ότι είναι «στημένη» υπόθεση η κλήση από την Επιτροπή Δεοντολογίας -«Η υπομονή εξαντλήθηκε»

ΑΕΚ: Οι αποδείξεις ότι είναι «στημένη» υπόθεση η κλήση από την Επιτροπή Δεοντολογίας -«Η υπομονή εξαντλήθηκε»
Photo Credits: INTIME

H ΠΑΕ ΑΕΚ παραθέτει απτές αποδείξεις πως η υπόθεση παραπομπής της στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι «στημένη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργή υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την ενημέρωση της πως παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας η καταγγελία «ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απαντά καταθέτοντας αποδείξεις ώστε να καταδείξει πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «στημένη» και παρόλα αυτά δεν πρόκειται να μείνει μόνο εκεί και θα προχωρήσει και παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οργή για τις μεθοδεύσεις Αυγενάκη – Ετοιμάζει αντεπίθεση για τους εντολοδόχους της σκευωρίας!

Οι αποδείξεις για το «δικαστικό πραξικόπημα»

-Στο μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν υπάρχει κανένα σωματείο με την επωνυμία «Ενωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας», το οποίο υποτίθεται πως έκανε την καταγγελία τον Ιούνιο του 2020.

-Η καταγγελία είναι ανώνυμη και είχε γίνει στην Εισαγγελία της Καρδίτσας, η οποία δεν ασχολήθηκε καν.

-Εχουν κάνει σχετικό αίτημα και στην ΕΠΟ για να βεβαιώνουν ότι αυτό το σωματείο δεν υπάρχει.

-Στο κείμενο της καταγγελίας δεν υπάρχουν καν υπογραφές.

Τα παραπάνω ουσιαστικά επιβεβαιώνουν πως λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ στήνουν την ΑΕΚ με «δικαστικό πραξικόπημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανής μεθόδευση με ευλογίες Αυγενάκη – Στήνουν την ΑΕΚ με δικαστικό πραξικόπημα!

«Η υπομονή εξαντλήθηκε…»

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει εκεί και τονίζει χαρακτηριστικά πως «η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας».

Επίσης για όλη την υπόθεση αποτελεί κόλαφο το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που καταρρίπτει όλα όσα υποστήριξε η τότε Αντιπολίτευση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Πρόκειται για υπόθεση που έχει κριθεί δικαστικά και η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως θα επανέλθει δυναμικά για να αποδείξει το πως πάνε να την… στήσουν. Και μάλιστα με τις ευλογίες και την στήριξη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X