Στην τελική ευθεία o ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ: Προπόνηση και δείπνο για Λουτσέσκου - παίκτες

Στην τελική ευθεία o ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ: Προπόνηση και δείπνο για Λουτσέσκου - παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπαίνει ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπαίνει ο ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ασπρόμαυροι θα δειπνήσουν όλοι μαζί, παρουσία Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Το Σάββατο (27.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, σε μία προσπάθεια αποφόρτισης μακριά από το γήπεδο. Πέρα από το τακτικό κομμάτι της προσέγγισης του ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται πολύ με την πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία τους, σε μία προσπάθεια να βγάλουν αντίδραση ενόψει των τεσσάρων τελικών που απομένουν.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι στο δείπνο θα είναι παρών ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς μέχρι τώρα τα γεύματα των ποδοσφαιριστών ήταν κυρίως ανά μεταξύ τους, δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στον Δικέφαλο του Βορρά αλλά και της προσπάθειας που γίνεται να αντιστραφεί το κλίμα, με μπροστάρη τον Ρουμάνο τεχνικό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X