Λίβερπουλ: Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Σλοτ

Λίβερπουλ: Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Σλοτ
Photo Credits: INTIME

Ο Άρνε Σλοτ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά την φυγή του Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως όλα δείχνουν, η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον επόμενο προπονητή της μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από το τιμόνι της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα οι δύο σύλλογοι θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Ρότερνταμ να ζητά τουλάχιστον 8,6 εκατομμύρια λίρες για να απελευθερώσουν τον 45χρονο από το συμβόλαιό του, ποσό που η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει.

Το συνολικό ποσό που είναι πιθανό να καταβάλει η αγγλική ομάδα μπορεί να φτάσει έως και τις 13 εκατομμύρια λίρες, μαζί με τα χρήματα που θα δοθούν στο συνεργάτες του Ολλανδού κόουτς που θα φέρει μαζί του. Η Φέγενορντ μέχρι στιγμής είναι σύμφωνη σε όλες τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ και απομένουν μόνο οι υπογραφές, ώστε να αρχίσει η «εποχή Σλοτ» στο Άνφιλντ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X