Ετοιμαστείτε για τελικό-παρωδία στο Σούπερ Καπ: Η Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει μετά την σέντρα του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ (ΦΩΤΟ)

Ετοιμαστείτε για τελικό-παρωδία στο Σούπερ Καπ: Η Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει μετά την σέντρα του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Φενέρμπαχτσε έχει αποφασίσει να ξεκινήσει το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ στον τελικό του Σούπερ Καπ και να αποσυρθεί από το γήπεδο μετά την σέντρα του αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή σχεδίων για την Φενέρμπαχτσε σχετικά με τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας, που είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 21:30. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε αποφασίσει να κατέβει και να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό με την Κ19 της ως μία κίνηση αντίδρασης στην άρνηση της ομοσπονδίας τόσο να αναβάλλει το παιχνίδι για να είναι ξεκούραστη στον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο και να βάλει ξένο διαιτητή.

Αυτό που φαίνεται να αλλάζει σύμφωνα με τον έγκυρο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου είναι πως το τουρκικό κλαμπ έχει αποφασίσει να ξεκινήσει μεν το παιχνίδι κανονικά παρατάσσοντας την Κ19, αλλά να αποσυρθεί από το γήπεδο αμέσως μετά την σέντρα του αγώνα, με ό,τι συνέπειες μπορεί να φέρει αυτό στην ομάδα σαν κίνηση.

Όπως σημειώνει ο έμπειρος Τούρκος ρεπόρτερ στην ανάρτησή του στο X, αυτό είναι το πλάνο της διοίκησης της ομάδας τη στιγμή που μιλάμε αφήνοντας ένα ενδεχόμενο αυτό να διαφοροποιηθεί μέχρι την ώρα του αγώνα.

Δείτε το tweet:

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X