ΑΕΚ: Μέγα σκάνδαλο αν καλέσουν τον Αλμέιδα σε απολογία, ενώ έχουν τον Λουτσέσκου ατιμώρητο τόσα χρόνια!

ΑΕΚ: Μέγα σκάνδαλο αν καλέσουν τον Αλμέιδα σε απολογία, ενώ έχουν τον Λουτσέσκου ατιμώρητο τόσα χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Συντονισμένη πίεση από Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ για να κληθεί σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ο Ματίας Αλμέιδα που αντέδρασε στο χάος της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αίσχη από την ζούγκλα της Τούμπας στο τέλος του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ακόμη βρίσκονται στην κορυφή της επικαιρότητας, όσο συντονίζεται η πίεση από ΜΜΕ προσκείμενα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για να καλέσουν σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα.

Εναν άνθρωπο που βρέθηκε στη μέση ενός χάους που δημιουργήθηκε στην Τούμπα με «περίεργους» και «φουσκωτούς» που είχαν διαπίστευση ή όχι πέριξ του πάγκου της ΑΕΚ χωρίς λόγο και ρόλο. Ολοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για το χάος, με τον ΠΑΟΚ και τις αρμόδιες αρχές να πρέπει να απολογηθούν για τα δεκάδες άτομα που ήταν στον αγωνιστικό χώρο και ακόμη και ο ίδιος ο Γερμανός διαιτητής απορούσε γιατί βρισκόντουσαν εκεί, κάτι που δεν έχει ξαναδεί ποτέ. Και αν συγκρίνεται τις εικόνες της Νέας Φιλαδέλφειας σε φυσούνα και πάγκους σε σχέση με την Τούμπα θα πάρετε απαντήσεις. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει το δρόμο των… φουσκωτών στον πάγκο του, ακόμη και μέσα στις συνεντεύξεις Τύπου δίνοντας τους άκριτα διαπιστεύσεις με άσχετους ρόλους και ιδιότητες.

Ολοι αυτοί κρίνουν και επικρίνουν και ζητούν την κλήση του Ματίας Αλμέιδα, του ανθρώπου που με την στάση του και το δημόσιο λόγο του έχει αποδείξει ποιός είναι και πως σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλές φορές μίλησε για το πόσο καλό κάνει ο ανταγωνισμός για τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, για το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, ενώ οι δηλώσεις του πρόσφατα για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι σπάνιες και μνημείο ήθους για το ποδόσφαιρο μας. Ο Αλμέιδα για την ένταση που είχε με άνθρωπο με πολιτικά που τον τράβηξε απολογήθηκε δημοσίως και ιδιωτικώς σε αυτόν και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε γιατί δεν το έχει πράξει ποτέ κανείς άλλος. Στην χώρα που ανέχεται την συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου για… ναζί, με σφαλιάρες σε ποδοσφαιριστές (Μεδίνα), με προκλήσεις σε φιλάθλους, ομάδες, αντίπαλους προπονητές και προέδρους και επιθέσεις ακόμη και στην ίδια την χώρα, είναι παράδοξο και ειρωνικό να σχολιάζουν τον Αλμέιδα. Στην χώρα που έχει μείνει ατιμώρητος ο Κούγιας, ο Καραπαπάς και ο Κουντούρης για όσα έχουν πει και έχουν κάνει, είναι ειρωνεία να μιλάμε για τον άνθρωπο Αλμέιδα.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας πρέπει να τα προσμετρήσει όλα αυτά και να κρίνει το χάος στην Τούμπα και τον άνθρωπο Αλμέιδα. Η κλήση του θα αποτελεί σκάνδαλο και πρόκληση για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει την ευτυχία και την χαρά να έχει τον Αλμέιδα εδώ. Και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου συμφωνούν σε αυτό.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X