Ενρίκε: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Ενρίκε: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα... ψάξει τον τελικό καθώς πια δεν έχει τίποτε να χάσει την επόμενη Τρίτη, μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ με 1-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ ήταν πιο αποτελεσματική, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε αρκετές ευκαιρίες και η γερμανική ομάδα νίκησε με 1-0 με το γκολ του Νίκλας Φίλκρουγκ, για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

«Υπήρχαν 3.000 Παριζιάνοι οπαδοί σήμερα (σ.σ. χθες) το βράδυ και θα είναι περισσότεροι από 45.000 την Τρίτη στο Παρκ ντε Πρενς. Θα ψάξουμε αυτόν τον τελικό, δεν έχουμε τίποτε άλλο να χάσουμε» σχολίασε, μετά το παιχνίδι στη Βεστφαλία, ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά με την μπάλα, η διαφορά είναι απλώς ότι κατάφεραν να σκοράρουν μία φορά. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την ισορροπία των δύο ομάδων. Η Ντόρτμουντ είναι ένας αντίπαλος υψηλού επιπέδου, αλλά είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Μας έλειψε η ένταση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο. Οι προπονητές παίρνουν αποφάσεις με βάση το τι πιστεύουμε καλύτερα για τις ομάδες μας».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X