Τριανταφυλλόπουλος: «Ο Μώραλης είναι υπάλληλος και όχι δήμαρχος - Ο Μαρινάκης τον είχε τρεις ώρες σε ένα τζιπ σαν κυνηγόσκυλο»

Τριανταφυλλόπουλος: «Ο Μώραλης είναι υπάλληλος και όχι δήμαρχος - Ο Μαρινάκης τον είχε τρεις ώρες σε ένα τζιπ σαν κυνηγόσκυλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε τρεις ώρες σε ένα τζιπ τον Γιάννη Μώραλη να περιμένει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη «Δίκη στο Open»:

«Με είχε πάρει ο Μαρινάκης τηλέφωνο τρεις μέρες πριν τις εκλογές και μου είπε: “Έχω μάθει ότι θα βγάλεις κάτι για τον Μώραλη”. Εγώ του απάντησα ότι δεν ακολουθώ τέτοιες πρακτικές και ότι δεν έχω κάτι για τον Μώραλη.

Ήρθε από το σπίτι δειπνήσαμε μαζί περίπου τρεις ώρες και μετά από τρεις ώρες μου είπε: “Να φέρω μέσα τον Μώραλη;”. Τον είχε μέσα στο αυτοκίνητο και περίμενε. Οπότε πηγαίνω στο αυτοκίνητο και βλέπω τον Μώραλη λουφαγμένο μέσα στο τζιπ και τον πήρα από το χέρι και ανεβήκαμε στο σπίτι.

Γι’ αυτό ο Μώραλης είναι υπάλληλος και όχι δήμαρχος. Εγώ δεν θα ανεχόμουν να με έχουν σαν κυνηγόσκυλο μέσα σε ένα τζιπ να περιμένω πότε θα βγω».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X