Φενέρμπαχτσε: Τα 4 σενάρια για το Σούπερ Καπ - Όλα δείχνουν πως δεν κατεβαίνει ούτε με την u19!

Φενέρμπαχτσε: Τα 4 σενάρια για το Σούπερ Καπ - Όλα δείχνουν πως δεν κατεβαίνει ούτε με την u19!
Photo Credits: INTIME

Στη Φενέρμπαχτσε έχουν αποφασίσει να διαμαρτυρηθούν με τον δικό τους τρόπο για τα όσα συμβαίνουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με τις εξαγγελίες περί αποχώρησης να μπαίνουν στο… συρτάρι προς το παρόν.

Παρόλα αυτά, τα «καναρίνια» δείχνουν αποφασισμένα να προχωρήσουν σε δραστικές κινήσεις το επόμενο διάστημα, θέλοντας να δείξουν την αντίθεση και τη διαμαρτυρία τους σχετικά με τα όσα συμβαίνουν γύρω από το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Η αρχή αναμένεται να γίνει από το Σούπερ Καπ, ο τελικός του οποίου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. «Μην πάρετε εισιτήρια», είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς και είχε προϊδεάσει για το τι θα συμβεί.

Σύμφωνα με τη «Fanatik» υπάρχουν τέσσερα σενάρια γύρω από το εν λόγω παιχνίδι, αλλά το μόνο δεδομένο είναι πως η Φενέρμπαχτσε δεν θα αγωνιστεί επί της ουσίας και θα χάσει στα χαρτιά το τρόπαιο. Μάλιστα, στα social media της ομάδας ανέβηκε και ένα σχετικό ποστάρισμα χθες, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον Ολυμπιακό», δείχνοντας πως δεν… βλέπουν καν το ματς της Κυριακής!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X