Δάνδολος: «Να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να ανέβουμε πιο ψηλά»

Δάνδολος: «Να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να ανέβουμε πιο ψηλά»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν κρίσιμο αγώνα με τα Χανιά και ο προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στη Χίο γνωρίζοντας την ήττα με 10-5 από την τοπική ομάδα για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την «Ένωση» στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στο επόμενο ματς για να μπορέσει να πάρει μια βαθιά «ανάσα» και να ξεφύγει από τις θέσεις των πλέι άουτ. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα Χανιά εντός έδρας το προσεχές Σάββατο και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Κρητική ομάδα η οποία έχει μόλις έναν βαθμό παραπάνω από το «κιτρινόμαυρο» τμήμα. Σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση η ΑΕΚ περιμένει και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της.

Πάντως στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να αποφύγει τις περιπέτειες. Ο προπονητής, Κωνσταντίνος Δάνδολος επισήμανε με δηλώσεις του στο pisina.net πως η ομάδα του βρίσκεται σε τροχιά ανόδου: «Παρακολουθούμε ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο πρωτάθλημα που και στους δυο ομίλους δυναμικότητας γίνονται συναρπαστικές μάχες. Στο δικό μας γκρουπ βλέπουμε πως όλες οι ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις να ανέβουν σκαλοπάτια στην βαθμολογία και να αποφύγουν την ψυχοφθόρα διαδικασία των play outs» είπε και συμπλήρωσε: «Όσον αφορά την ΑΕΚ, βρισκόμαστε σε μια διαδικασία να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη με το προηγούμενο παιχνίδι. Θεωρώ, όμως, πως είμαστε σε μια τροχιά βελτίωσης. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τον κόσμο της ομάδας και να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που απαιτούνται ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X