Ο φάκελος «δεξί μπακ» στην ΑΕΚ

Ο φάκελος «δεξί μπακ» στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει στην ΑΕΚ με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στην θέση του δεξιού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Sportal εξηγεί τι ισχύει στην ΑΕΚ με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στην θέση του δεξιού μπακ και γιατί είχε ατονήσει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον για τον Μπάλντοκ.

Προφανώς και την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει θέση τίποτε άλλο στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα, εκτός από τα δυο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία και η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Όμως από την άλλη μεριά, η διαδικασία του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Ήδη από τον περασμένο Γενάρη.

Ειδικά για θέσεις στην ενδεκάδα, που το τοπίο είναι ήδη σχεδόν ξεκάθαρο. Όπως αυτή του δεξιού μπακ. Ήδη από πολύ νωρίς στην φετινή σεζόν, ήταν πολύ σαφές πως ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ διένυε όχι μόνο το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, αλλά και την τελευταία του χρονιά στην ομάδα. Είναι πιθανό (αλλά όχι σίγουρο) να κάνει ένα last dance στο Φάληρο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Λάζαρος Ρότα είναι τιμωρημένος με κάρτες. Όμως αυτό, θα είναι και το τελευταίο του ματς. Επομένως η ΑΕΚ θα μείνει μόνο με τον Ρότα για το δεξί άκρο της άμυνας

Η ΑΕΚ αναζητά δεξί μπακ ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε μάλιστα, είχε εξετάσει πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Μπάλντοκ. Ενδεχομένως μάλιστα να είχε προχωρήσει τότε, αν οι απαιτήσεις της Σέφιλντ δεν ήταν εξωπραγματικές. Η ΑΕΚ πάντως συνέχισε και κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν να ψάχνεται για την θέση του δεξιού μπακ. Και να βάζει στην λίστα και στο στόχαστρο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Όμως η αλήθεια είναι πως ήδη εδώ και πολλούς μήνες, όπως είχατε ενημερωθεί από το Sportal.gr τον περασμένο Μάρτη, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του Μπάλντοκ είχε ατονήσει πολύ. Παρότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Πιθανότατα αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη. Ο Ματίας Αλμέιδα ενδεχομένως θα ήθελε ένα δεξί μπακ, περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του Σιντιμπέ. Πιο συμμετοχικό δηλαδή, στην επιθετική λειτουργία.

Η ΑΕΚ ήδη έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις και τις έχει… σημαδέψει. Εξάλλου το ίδιο ισχύει και για την θέση του αριστερού μπακ. Και ενδεχομένως μάλιστα, να είναι κινήσεις που θα μπουν και σε προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Άλλωστε και για τις δυο θέσεις στα άκρα, η ΑΕΚ θα κινηθεί για περιπτώσεις που θα διεκδικήσουν φανέλα βασικού.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X