ΑΕΚ: Ήττα (7-11) από τον ΑΝΟΓ για την ανδρική ομάδα πόλο στον Άλιμο

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ έχασε με 7-11 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 7-11 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο του Αλίμου για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ συμμετέχει στο γκρουπ δύο και μετά τη νίκη επί της Πάτρας την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της και παρέμεινε στην 5η θέση με 10 βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ένα σερί της αντίπαλης ομάδας στέρησε από την «Ένωση» βαθμό ή βαθμούς. Η ΑΕΚ συνεχίζει την πορεία της στο G2 στοχεύοντας τουλάχιστον στην 4η θέση, με την οποία θα αποφευχθεί η συμμετοχή στα πλέι άουτ (θέσεις 5-8).

Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια την ομάδα της Γλυφάδας. Ωστόσο, με σερί 7-2, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 4-9, με την ΑΕΚ να μειώνει σε 5-9 στο φινάλε της γ’ περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 2-2.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ. 1, Παππάς, Σιαμάς Π., Καζάζης 1, Τουρκομένης, Στελλάτος 2, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάκης 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Θώμογλου, Μαυράκης, Μπομπός 2, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 1, Παπαγεωργίου, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Αλ. 3, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Προμηκύριος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X