ΑΕΚ: Σημαντικό «διπλό» (8-12) επί του ΝΟ Πατρών για την ανδρική ομάδα πόλο

Εικόνες από το ΝΟ Πατρών - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά στις υποχρεώσεις της κερδίζοντας με 8-12 τον ΝΟ στην Πάτρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 12-8 του ΝΟ στην Πάτρα στην πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η «Ένωση» με τον Κωνσταντίνο Δάνδολο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μετά την επιστροφή του, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε το πρώτο τρίποντο στην πορεία της προς την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό είναι το πρώτο ματς για την ΑΕΚ μετά από τρεις μήνες διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα πέρασε από τη δύσκολη έδρα του ΝΟ Πατρών και έφθασε τους 10 βαθμούς στον Όμιλο G2. Κορυφαίος για την ΑΕΚ ο νεαρός περιφερειακός Αλέξανδρος Παππάς ο οποίος με τα πέντε γκολ που σημείωσε ήταν πρώτος σκόρερ και συνέβαλλε τα μέγιστα στην τελική επικράτηση της ομάδας του. Ακολούθησε ο Βούσκεβιτς με τρία τέρματα.

Η ΑΕΚ είχε και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της στο Κολυμβητήριο της Πάτρας που δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χειροκρότησε τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων». Εν τούτοις, στο 7:00 της 2ης περιόδου ο αγώνας διεκόπη, καθώς αναρτήθηκαν πανό με πολιτικό περιεχόμενο. Ύστερα από οκτώ λεπτά, ο αγώνας ξεκίνησε, αφού αποσύρθηκαν τα πανό.

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 1-2, 1-3

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 1, Γεωργαράς 3, Βικάτος 1, Γαβαλάς, Βυθούλκας, Γουΐλσον 2, Μπετχαβάς.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς, Παππάς 5, Σιαμάς, Καζάζης, Τουρκομένης 1, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 3, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάκης 1.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X