
Η διαπραγματεύσεις της Γιουβέντους για την επέκταση της συνεργασία της με τον Φεντερίκο Κιέζα, που λήγει τον Ιούνιο του 2025 έχουν «κολλήσει» και οι Ιταλοί σκέφτονται το καλοκαίρι να τον παραχωρήσουν, έχοντας δεχτεί το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League.
Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις απαιτήσεις του.
Η ομάδα του Τορίνο τού προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα έξι εκατ. ευρώ, και του έχει δώσει «τελεσίγραφο» ν’ απαντήσει έως το τέλος Μαρτίου, αλλιώς το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί.
Ο Κιέζα εντάχθηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020 από τη Φιορεντίνα και τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ σε 21 συμμετοχές.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΑΕΚ: Η αλήθεια για την υπόθεση του Μαρούτση
- ΑΕΚ: Μαρσιάλ και Γκατσίνοβιτς δεν ταξίδεψαν στην Ολλανδία
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Που έβαλε ο Νίκολιτς τον Κουτέσα και τον Καλοσκάμη στο πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας
- ΑΕΚ: Έμεινε εκτός στο προπονητικό δίτερμα ο Λαμέλα



VIDEO του enwsi.gr από την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ – Ημέρα 2η

Ο Νίκολιτς μίλησε στους παίκτες μετά την προπόνηση (VIDEO)

Λίβερπουλ: Επανήλθε η Μπράιτον για τον Έλιοτ

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Κατσαρής από την προεδρία του Ερασιτέχνη

Οι κάτοικοι της Χίου ευγνωμονούν τον Μάριο Ηλιόπουλο!