Εμπλοκή στις επαφές Γιουβέντους-Κιέζα: Βγαίνει στο... σφυρί ο Ιταλός εξτρέμ

Εμπλοκή στις επαφές Γιουβέντους-Κιέζα: Βγαίνει στο... σφυρί ο Ιταλός εξτρέμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαπραγματεύσεις της Γιουβέντους για την επέκταση της συνεργασία της με τον Φεντερίκο Κιέζα, που λήγει τον Ιούνιο του 2025 έχουν «κολλήσει» και οι Ιταλοί σκέφτονται το καλοκαίρι να τον παραχωρήσουν, έχοντας δεχτεί το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League.

Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις απαιτήσεις του.

Η ομάδα του Τορίνο τού προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα έξι εκατ. ευρώ, και του έχει δώσει «τελεσίγραφο» ν’ απαντήσει έως το τέλος Μαρτίου, αλλιώς το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί.

Ο Κιέζα εντάχθηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020 από τη Φιορεντίνα και τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ σε 21 συμμετοχές.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X