Πάει το «παραμύθι» της «ληστείας» - Ο Αλαφούζος τα έριξε στον Γιοβάνοβιτς για το περσινό πρωτάθλημα!

Πάει το «παραμύθι» της «ληστείας» - Ο Αλαφούζος τα έριξε στον Γιοβάνοβιτς για το περσινό πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε να εννοηθεί πως η επιλογή του Γιοβάνοβιτς πιθανόν να στέρησε από τον Παναθηναϊκό το περσινό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για τον πρώην προπονητή των πρασίνων  αλλά και για τους λόγους τους οποίους κατά τον ίδιο έκαναν τον Παναθηναϊκό να χάσει το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι ευθύνες για το περσινό χαμένο πρωτάθλημα ανήκουν στην ίδια την ομάδα, ενώ πρωτοτύπησε και δεν μίλησε για δήθεν κλοπή της ΑΕΚ όπως συνήθιζε να κάνει.

Τελικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν βοήθησαν οι παίκτες που είχε επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς και αποδείχθηκε αγωνιστικό το πρόβλημα που έκανε τον Παναθηναϊκό να χάσει το πρωτάθλημα όπως παραδέχεται.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος είπε:

«Είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του, βεβαίως είχα αντιληφθεί από την αρχή ότι δεν είχα τη δυνατότητα να τον επηρεάσω καθόλου σε θέματα μεταγραφών. Αυτό ήταν καλό και κακό. Κακό γιατί έμεινε ο Παναθηναϊκός χωρίς παίκτες, πέρσι χάσαμε τα πρωτάθλημα, αν είχαμε περισσότερους παίκτες μπορεί και να το κερδίζαμε. Παρακαλούσα. Έχω φτάσει σε σημείο για κάποιον ποδοσφαιριστή να «υποκλέψω» την έγκριση του Γιοβάνοβιτς (μιλάω χαριτολογώντας βέβαια)».

Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να βρεθεί και να μιλήσει και πάλι με τον πρώην προπονητή της ομάδας, μιας και τώρα δεν έχουν σχέσεις.

«Προσωπικά δεν μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ. Είμαι κλειστός άνθρωπος. Αλλά αν τον συναντήσω θα τον χαιρετήσω και σίγουρα θα του προτείνω να βρεθούμε να φάμε. Ξέρετε, ήταν έντονη στιγμή. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, πέτυχε πάρα πολλά πράγματα, πέρασε πάρα πολύ έντονα, και σίγουρα υπάρχει μία απογοήτευση και θα έχει μία μεγάλη πικρία. Ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου οι γωνίες να εξομαλυνθούν και από εμένα και από εκείνον, να αποκατασταθεί η σχέση μας. Θέλει λίγο χρόνο».

 

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X