Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους»
Photo Credits: INTIME

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Μπακς στο Game 6 με τους Πέισερς, όπως δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπακς, παρότι βρέθηκαν στα σχοινιά, κατάφεραν να επικρατήσουν στο Game 5 με τους Πέισερς και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Ενόψει του έκτου μεταξύ τους αγώνα για τη σειρά στην Ανατολή, ο Ντοκ Ρίβερς ρωτήθηκε για την κατάσταση των δύο σημαντικών απουσιών που είχαν στο προηγούμενο παιχνίδι τα «ελάφια». Του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ο προπονητής του Μιλγουόκι εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή των δύο σταρ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά στην επιστροφή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λίλαρντ έβγαλε την μπότα που φορούσε (είχε θέμα στον αχίλλειο τένοντα), ενώ ο Έλληνας σούπερ έχει ξεκινήσει τρέξιμο.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X